Arkas TURMEPA II holder 720 tusind liter havvand rent denne sæson

arkas turmepa ii holdt tusind liter havvand rent denne sæson
arkas turmepa ii holdt tusind liter havvand rent denne sæson

Arkas TURMEPA II affaldsindsamlingsbåd indsamlede 30% mere affald på grund af stigningen i tendensen mod bådferie sidste sommer under påvirkning af pandemien. Under hensyntagen til sundheds- og hygiejneforholdene begyndte båden at arbejde i juli og indsamlede 90 tusind liter affald og sikrede, at 720 tusind liter havvand forblev rent gennem hele sæsonen. Arkas TURMEPA II, der har beskyttet Çeşme-havet i 14 år, har bevaret over 15.2 millioner liter havvand.


ARKAS TURMEPA II affaldsindsamlingsbåd, der blev bygget og drevet af Arkas Holding inden for rammerne af projektet om social ansvarlighed, der blev realiseret i 2006 i samarbejde med Arkas Holding og DenizTemiz Association / TURMEPA, fortsatte sine aktiviteter intensivt i det 14. år. Affaldsindsamling, der startede i midten af ​​juli, blev afsluttet den 1. november. I år er båden i Çeşme-bugter med mere intens bådtrafik; Det tjente 6 dage om ugen i Aya Yorgi Bay, Hacettepe Bay, Bademli Bay, Dalyan Kocakarı Bay og Çeşme Central Port.

2020 tusind liter affald indsamlet fra 300 både i sommeren 90

Arkas TURMEPA II affaldsindsamlingsbåd, der startede sæsonen i juli i år, indsamlede affald fra 300 både indtil slutningen af ​​oktober. Mængden af ​​affald, der indsamles fra disse både, har nået ca. 90 tusind liter. På denne måde er 720 tusind liter havvand blevet holdt rent. Ser man på 3,5-måneders undersøgelserne, blev det observeret, at der var en stigning på 30 procent i bådaffaldsdata sammenlignet med tidligere år.

Over 15.2 millioner liter havvand forbliver rene med Arkas TURMEPA II

Mængden af ​​spildevand, som Arkas TURMEPA II har indsamlet siden 2006, har nået 1.9 millioner liter. Dette beløb svarer til volumenet på ca. 100 tusind karboyvand, og over 15.2 millioner liter havvand er blevet holdt rent. Arkas TURMEPA II vil fortsætte med at beskytte havet i Çeşme bugter i 2021 sæsonen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer