Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya Operation lanceret i Bitlis

bitliste yildirim mutki sarpkaya operation startede
bitliste yildirim mutki sarpkaya operation startede

Bitlis provinsielle gendarmerikommando lancerede operation Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya for at eliminere den separatistiske terrororganisations bevægelsesevne før vinteren og dens søgen efter husly for at sikre, at organisationen, hvis kommunikation i landet ikke længere var i stand til at opnå denne kapacitet og fuldstændigt afslutte terroristens tilstedeværelse i landet.


Ansvarlig for Bitlis provinsielle gendarmerikommando i operationen; 816 medarbejdere (48) har ansvaret for det operationelle team bestående af Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) og Security Guard teams.

Som en del af lynoperationerne, der blev lanceret den 13. juli 2020 for at eliminere terrorisme, er i alt 143 terrorister blevet neutraliseret, 74 samarbejdspartnere er blevet fanget, 251 huler, krisecentre og pakhuse er blevet ødelagt, og mange våben, ammunition, mad og levende materialer er blevet beslaglagt. .

YILDIRIM-DRIFT fortsætter med succes med vores folks støtte, på en TROFULDT og BESLUTET måde.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer