Bursa er blevet tildelt European Mobility 2020 National Award

bursa modtog den europæiske nationale mobilitetspris
bursa modtog den europæiske nationale mobilitetspris

Bursa Metropolitan Municipality, der fejres af Europa-Kommissionen siden 2002, er den nationale koordinerende rolle, som Den Europæiske Unions mobilitetskommuner i Tyrkiet fik tildelt den nationale pris for 2020.


De kommuner, der vandt den europæiske mobilitetsuge 2020 National Awards ved at sikre den mest aktive deltagelse i den europæiske mobilitetsuge, der tilskynder byer og kommuner til at tage bæredygtige transportforanstaltninger, er fastlagt. som initiativ fra Europa-Kommissionen til at forbedre mobiliteten i byerne hvert år, 16.-22. september, sikker gang og cykling for at skabe en by tilgængelig ved at skabe stier og kommuner med permanente foranstaltninger til at tage til den organiserede europæiske mobilitetsuge for at fremme den største deltagelse i verden i år landets 551 kommuner med Tyrkiet sket. Tyrkiets sammenslutning af kommuner, kommuner og andre kommuner til også at støtte dette uselviske arbejde for at opmuntre de mest aktive kommuner i 2019 blev tildelt i 2020. Formandskab Lokalregeringspolitisk bestyrelsesformand Prof. Dr. Sukru Karatepe-formandskab, miljø og byplanlægning Ministeriet for lokalregering og generaldirektør for Turan Konak, Udenrigsministeriet for Den Europæiske Unions formandskab Sektorpolitikker Præsident Bush Apartment Altınordu, Transport og infrastruktur Ministeriet for infrastrukturinvesteringer Generaldirektorat for Afdelingen for Fatih Røg, Den Europæiske Unions delegation til Tyrkiet Sektordirektør, Transport og infrastrukturinvesteringer Akif Turkel og Tyrkiets producenters sammenslutning af kommuners generalsekretær Birol, der blev dannet med juryens deltagelse, evaluerede arbejdet i de kommuner, der var omfattet af den ugentlige samling den 25. november.

Cykeltur

Som et resultat af de foretagne evalueringer, 22 storbykommuner, 51 kommuner med en befolkning på over 3 tusind og 100 kommuner, herunder 3 kommuner med en befolkning på under 100 tusind, blev tildelt. Bursa Metropolitan Municipality blev også tildelt Şanlıurfa og Mersin Metropolitan Municipalities. Inden for rammerne af arrangementet organiserede Bursa Metropolitan Municipality en Short Track Cycling Tour med deltagelse af næsten 3 cyklister den 9. september. Cyklister, der kom sammen med sloganet '16 emissionsmobilitet for alle', turnerede i nærheden af ​​Hüdavendigar City Park, som er en cirka 200 kilometer lang rute. I løbet af ugen blev kommunens sociale mediekonti delt om mobilitetsugen for at skabe en social bevidsthed.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer