Celaleddin Karatay Street vil trække vejret i Konya Traffic

celaleddin karatay street vil trække vejret konya trafik
celaleddin karatay street vil trække vejret konya trafik

Konya Metropolitan Kommunes borgmester Ugur İbrahim Altay og Karatay borgmester Hasan Kılca undersøgte Celaleddin Karatay Street, som bygges af Metropolitan Municipality.


Borgmester Altay sagde, at værkerne fortsætter på trods af pandemien, ”Når Celaleddin Karatay Street er afsluttet, vil der være en uafbrudt forbindelse fra Ankara Road til Karaman Road gennem Ali Ulvi Kurucu Avenue. Forhåbentlig, når İsmail Ketenci Street er færdig, opretter vi en ny hovedarterie, der forbinder Meram, Karatay og Selçuklu. Her gør vi et arbejde for at lette trafikken, og vi sigter mod at fremskynde zonebevægelsen i regionen og øge konstruktionen så hurtigt som muligt. Held og lykke til vores gade, Karatay. " brugte udtrykkene.

Karatay borgmester Hasan Kılca erklærede, at de fortsætter med at arbejde som Metropolitan Kommune og distriktskommuner på trods af pandemireglerne og sagde: ”Det er en gade, der forbinder Meram-regionen gennem Ali Ulvi Kurucu Street. Det vil være en vigtig aksel. En alternativ rute er i øjeblikket ved at blive dannet til Fetih Avenue og Ahmet Özcan Street. Jeg vil gerne takke vores Metropolitan borgmester og hele hans team for deres arbejde. " han snakkede.

Der vil også være en cykelsti på Celaleddin Karatay Street, som vil være 500 meter lang og 25 meter bred.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer