Çakırözer fra CHP, spurgte om ulykkerne i jernbaner

chpli cakirozer forhørte sig om jernbaneulykker
chpli cakirozer forhørte sig om jernbaneulykker

Çakırözer fra kraftvarme til transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu; ”Vi ser sådanne ting, at præsidenter, vicepræsidenter, regionale direktører, stationsledere, stedfortrædere og fortællere bliver forvist. Er regeringen ændret? Hvad er disse personelflygtninger ”spurgte han.


Çakırözer rejste ulykkerne i jernbanerne under transport- og infrastrukturministeriets budgetforhandlinger i TBMM-planen og budgetudvalget. Çakırözer bad minister Karaismailoğlu om at straffe de herskere, der havde ansvar i landet.

Påmindende om, at TCDD's generaldirektør, vicegeneraldirektører og afdelingschefer var ansvarlige for ulykken med højhastighedstog (YHT) i Ankara, sagde Çakırözer til minister Karaismailoğlu: "De jernbanemedarbejdere på lavere niveau, der er under retssag i massakren i Çorlu, er ikke ansvarlige, den generelle leder, Det blev bestemt, at vicegeneralledere og nogle afdelingsledere var ansvarlige. Har du ikke til hensigt at spare på disse topledere, der er ansvarlige? ” hun spurgte.

Çakırözer fra CHP, vedrørende ændringerne i pligterne i TCDD, sagde: ”Vi ser sådanne ting, at der er eksil til præsidenter, vicepræsidenter, regionale direktører, stationsledere, stedfortrædere og bompenge. Er regeringen ændret? Hvad er disse personelflygtninger, ”sagde han.

Han sagde, at afskedigelserne i institutionen opleves som om regeringen har ændret sig, sagde Çakırözer, ”Vi mener, at selv når magten ændres, bør fortjeneste tages i betragtning, men vi ser sådanne ting, at præsidenter, vicepræsidenter, regionale ledere, stationsledere, stedfortrædere, kontorfunktionærer, og de bliver sendt i eksil. Hvad sker der? Det vil sige når Justice and Development Party gik til magten og en anden regering kom, da ministeren skiftede eller General Manager skiftede? Hvordan er dette? Godkender du dette? " han snakkede.

"VIL DU BEDE OM EN KONTO FRA DET HOVEDSTE ANSVARLIGE?"

Påpeger, at instituttets direktører skulle vælges blandt kompetente personer for at kunne bruge budgettet effektivt og effektivt, mindede Çakırözer om de ulykker, der opstod på jernbanen, og fortsatte sine ord som følger:

”Når vi ser på disse ulykker, ses det, at vores borgere synligt sendes ihjel med inkompetent personale. I YHT-ulykken, der opstod i Ankara, blev TCDDs generaldirektør, vicegeneraldirektører og departementschefer fundet ansvarlige. I massakren i Çorlu blev ekspertrapporten modtaget på retsstadiet afsluttet. Igen blev det konstateret, at jernbanemedarbejderne på lavere niveau, der var prøvet, ikke var ansvarlige, og at den generelle leder, viceadministrerende direktører og nogle afdelingschefer var ansvarlige. Hvad tænker du på? Har du ikke til hensigt at spare på disse topledere, der er ansvarlige? Så mange mennesker taler om disse ulykker. I oktober opstod der 3 togulykker på fire dage. Disse herskere kom til den offentlige dagsorden ved at ofre ofre i stedet for at træffe foranstaltninger. Lavt ansatte i Çorlu, hvis uskyld blev afsløret med en ekspertrapport, blev forvist til Sivas, Yozgat, på grund af deres forsvar i retten. Er dette sker med dit samtykke? " (PHOENIX)


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer