Çubuk-1 Dam Recreation Area er tilbage i sine gamle dage

stang dæmnings rekreative område er tilbage til sine gamle dage
stang dæmnings rekreative område er tilbage til sine gamle dage

Çubuk-29 Dam Recreation Area, som blev åbnet af Ankara Metropolitan Municipality borgmester Mansur Yavaş den 1. oktober, Republic Day, blev en hyppig destination for borgere efter år. I disse dage, hvor vintersolen viste sit ansigt i Ankara, strømmede Başkents folk til Çubuk-1 Dam med deres familier og nød weekenden.


Çubuk-29 Dam Recreation Area, som Ankara Metropolitan Kommunes borgmester Mansur Yavaş åbnede på 97-årsdagen for republikkdagen den 1. oktober, er vendt tilbage til sine gamle dage.

Çubuk-1 Dam Recreation Area, der blænder med sine fornyede omgivelser, legepladser, Atatürk House, cykelstier, aktivitets- og rekreationsområder, drivhus, sportsbane, storslået natur og enhver skygge af grønt fra baren, er blevet et populært rejsemål for borgerne i hovedstaden.

HOVEDSTADER FLYDT TIL DÆMNING I WEEKENDEN

Çubuk-1 Dam Recreation Area, som var den første dæmning i den republikanske æra, og som blev restaureret fra top til bund, blev anlagt, tiltrak stor interesse fra kapitalisterne i weekenden, da vintersolen viste sit ansigt.

Çubuk-413 dæmningen, der har et areal på 1 tusind kvadratmeter, hvor befolkningen i Başkent, der benytter lejligheden til at få vejret, strømmer til dem med deres familier, var vært for et kvistende udseende. Dammen, som borgerne foretrækker at komme med deres børn på grund af dens historiske betydning såvel som dens nærhed til centrum; Det ekko med stemmerne fra børn, der leger og cykler.

TAK TIL PRÆSIDENTEN SLOW

Borgerne, der besøgte Seyir Hill, dæmningens højeste punkt og besøgte Atatürk House, hvor fotografier fra den gamle periode er udstillet, takkede byens borgmester Mansur Yavaş, der øger antallet af grønne områder i hovedstaden dag for dag.

Borgere, hvis barndom og ungdom gik gennem dæmningen, gav fuld dæmning til dæmningen, som de besøgte igen år senere, og udtrykte deres følelser med følgende ord:

 • Hilmi Emiroğlu Şimşek: ”I dag er jeg igen stolt over at være borger i Republikken Tyrkiet. Jeg var meget glad for at se dette smukke arbejde, som den store leder Mustafa Kemal Atatürk bragte til vores land. Jeg har svært ved at udtrykke mine følelser, fordi Cu0mhuriyet de første 10 år med bedrifter koruyabils til Tyrkiet, at vi har nok. Mansur, jeg takker præsidenten. Her ser vi, at det smukkeste arbejde kan produceres med det mindste budget. Du kan virkelig se, hvordan et værk tilskrives samfundet. Jeg anbefaler alle borgere, der ønsker at være stolte af deres tyrkiskhed, at besøge Çubuk-1 rekreationsområde i Ankara. "
 • Şazi Musluoğlu: “Restaureringen af ​​Çubuk-1-dæmningen og dens genåbning for offentligheden var en af ​​de bedste tjenester for Ankara. Det er meget smukt. Jeg sagde til min kone, at den der genopliver dette sted er himmelsk. Mansur, tak formanden. Vores præsident er en helt anden person. "
 • Tülay Musluoğlu: ”Vi takker vores præsident Mansur tusind gange for at få os til at føle denne lykke i denne alder. Vi sætter altid pris på ham. "
 • Hasan Arısoy: ”Vi plejede at tale blandt venner om, at Çubuk Dam var inaktiv, og at den skulle evalueres. Det var tydeligt, at der ikke blev gjort noget arbejde med dette emne. Det var meget nyttigt at åbne dæmningen for offentligheden som et rekreativt område i stedet for at være inaktiv. Det var især godt at se Atatürks værker på stedet og vise dem til vores børn med hensyn til at overføre dem til fremtidige generationer.
 • Bekræftelse Ülker: ”Çubuk Dam var et sted, vi kom til at holde en picnic i vores barndom, men den forblev inaktiv i årevis. Vi er taknemmelige over for vores Mansur-præsident for at stille dette sted til rådighed for os. "
 • Hasan Erdogan: "Jeg rejste næsten hele området til fods i stedet for at køre rundt, jeg kunne godt lide det."
 • Mehmet Sait Özderen: “Dette sted var et skjult paradis. Vores barndom har altid eksisteret her. Vi har meget gode barndomsminder. "
 • Turgay Türkyılmaz: ”Jeg har været i Ankara i mange år. Det var en inaktiv dæmning. Så vidt jeg kan se nu, er det blevet meget smukt, jeg var imponeret. "
 • Reyhan Erdogan: ”Vi kom her for at drage fordel af det smukke vejr. Vi elskede det meget, det var meget smukt. "
 • Zekiye Helvacı: ”Da jeg hørte om åbningen den 29. oktober, ville jeg komme. Det var et vidunderligt sted. "
 • Raşit Cengiz Evin: ”Der er gjort en stor indsats for at genoprette Çubuk-dæmningen, den første dæmning i vores Republik. Vi besøgte Atatürk House og Seyir Hill. Landskab er meget smukt. Kameliaer er meget smukke, parker er meget smukke, folk er meget glade.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer