Çukurova Regional Airport Superstructure Tender afsluttet

cukurova lufthavn udbud afsluttet
cukurova lufthavn udbud afsluttet

I overbygningsudbuddet i Çukurova Regional Airport gav joint venture med Favori İşletmecilik AŞ / YAKO Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret AŞ det laveste bud i slutningen af ​​147 ture til gengæld for 297 millioner 100 tusind euro plus moms.


Ifølge nyheden om Mustafa Çakır fra republikken; ”Joint Venture Group i Limak-Kalyon-Cengiz blev elimineret i det forrige udbud på Çukurova lufthavn. Det var bemærkelsesværdigt, at ministeren for transport og infrastruktur, Cahit Turhan, blev afskediget 12 dage efter udbuddet. Udbuddet blev annulleret 18 dage efter, at den nye minister Adil Karaismailoğlu tiltrådte. Først blev det meddelt, at det nye udbud afholdes den 26. oktober. Den blev dog derefter udsat til 20. november. Udbuddet blev afholdt i går hos General Directorate of State Airports Authority (DHMİ). Om morgenen før udbuddet meddelte TAV, at de også ville byde. Leder af Kommissionen, DHMİ indkøbs- og forsyningsafdelingschef Ömer Gönül erklærede, at 7 virksomheder købte filer, og deres dokumenter blev godkendt. Gönül bemærkede følgende:

  1. Et taknemmelsesbrev blev præsenteret af Taya Liman İşletmesi AŞ.
  2. Joint venture-selskabet mellem Favori Isletmeciligi AŞ / YAKO Tekstilindustri og Udenrigshandel AŞ,
  3. EMT İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ / Ziver İnşaat Taah. Gal. Venlig. Paz. Synger. Tic. A-joint venture,
  4. RC Rönesans Construction Contracting Inc.,
  5. IC İçtaş Construction and Trade Inc.,
  6. YDA Construction Industry and Trade Inc.,
  7. TAV Airports Holding AŞ fremsatte et tilbud. "

Det var bemærkelsesværdigt, at Limak-Kalyon-Cengiz Joint Venture Group, som tidligere blev elimineret, ikke bydte. Auktionen blev afholdt, fordi der var mere end en byder i budet. Ture fortsatte hele dagen. Som et resultat af forhandlingerne, der varede 147 ture om aftenen, blev det meddelt, at joint venture-selskabet Favori İşletmecilik AŞ / YAKO Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret AŞ fremsatte det mest passende tilbud til 297 millioner 100 tusind euro plus moms. TAV, YDA, der er aktive i lufthavnens og byggeområdet for de to virksomheder, RönesansDet gjorde opmærksom på, at det efterlod store virksomheder som İçtaş.

Begge virksomheder, der vandt udbuddet Çerkezköy oprindelse. Favori İşletmecilik AŞ blev grundlagt i 2005. Dets aktivitetsområde er opført som "lufthavnens ledelse". Favori Business Administration har overtaget driften af ​​Somalia Mogadishu Airport i 20 år, som blev åbnet af præsident Recep Tayyip Erdogan. Det andet selskab er YAKO Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret AŞ. Çerkezköy oprindelse. Virksomhedens aktivitetsområde ser ud til at være "sokkerproduktion". Begge virksomheder opererer faktisk inden for Kozuva Group of Companies. Çerkezköy Når Kozuva Group of Companies-webstedet undersøges, er YAKO Tekstil og Favori İşletmecilik blandt de tilknyttede virksomheder. Başakşehir College tilhører også denne gruppe af virksomheder. Süleyman Kozuva, bestyrelsesformand for Kozuva Group of Companies, fra AKP i det sidste valg Çerkezköy Han var kandidat til borgmester. Kozuva er stadig Çerkezköy Han fungerer som præsident for handelskammeret. Resultatet af udbuddet bliver officielt efter godkendelse af minister Adil Karaismailoğlu.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer