Deliçay Bridge afsluttet

delicay bridge er komplet
delicay bridge er komplet

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality afsluttede broarbejdet på Deliçay. Muhtar Turunç sagde: ”Vores folk var nødt til at rejse 20 kilometer for at nå nabolandene. ”Med broens konstruktion er afstanden faldet til 30 meter”.


Metropolitan Kommune fortsætter sine transportinvesteringer i hele byen. Ud over nye vejbelægninger og asfaltværker bygges der i denne sammenhæng også broer og kunststrukturer med det formål at forkorte transporten mellem kvartererne. Et af de projekter, der er igangsat under programmet, er afsluttet. Betonarbejder er afsluttet ved opførelsen af ​​broen på Deliçay, der giver transport til kvartererne Yeşilyurt, Altınova, Dadağlı, Selimiye, Önsen og Kurtlar. Holdene fortsætter deres påfyldningsarbejder på den nye vej. Projektet, der forkorter transporten mellem kvartererne med 20 kilometer, integreres med Önsen-broen og forbindelsesveje, der skal bygges.

Tak til formand Güngör

Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Abdurrahman Turunç sagde, at de er meget tilfredse med det udførte arbejde, takkede Metropolitan kommunes borgmester Hayrettin Güngör. Turunç sagde i sin erklæring, ”Den konstruerede bro var en vigtig rute. Ud over at være forbindelsesvejen i vores Yeşilyurt-kvarter, gav broen adgang til regionerne Altınova, Dadağlı, Selimiye, Önsen og Kurtlar. Denne rute er også forbindelsesvejen til Önsen Bridge, der skal bygges. Vores folk måtte rejse 20 kilometer for at nå nabolandene. Med broens konstruktion faldt afstanden til 30 meter. Dette projekt vil reducere brændstofomkostningerne for både vores folk og vores landmænd betydeligt. Jeg vil gerne takke vores borgmester i Kahramanmaraş, afdelingschefen, de relevante direktorater og alle dem, der har bidraget for arbejdet på vegne af mig selv og alle indbyggerne i nabolaget ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer