Denizli Metropolitan-busser er gratis for dem, der går ind i KPSS

denizli's store busser er gratis for dem, der kommer ind i kpss
denizli's store busser er gratis for dem, der kommer ind i kpss

Denizli Metropolitan Municipality-busser starter deres ture kl. 22 om morgenen på grund af KPSS Secondary Education Exam, der afholdes søndag den 2020. november 06.00, hvor udgangsforbudet anvendes. Busser er gratis for eksamenspersoner og eksaminatorer.


Denizli Metropolitan Kommunes busser er gratis for dem, der vil tage KPSS Secondary Education Exam, der afholdes i weekenden, og for eksamenslærere. Med coronavirus-cirkulæret (Kovid-81) sendt af indenrigsministeriet med 19 indførte det et udgangsforbud undtagen mellem 10.00-20.00 i weekenden. I denne sammenhæng starter Denizli Metropolitan Municipality den særlige busforbindelse til KPSS Secondary Education Exam, der afholdes søndag den 22. november 2020 kl. 06.00:XNUMX om morgenen. På den nævnte dato vil de tage KPSS Secondary Education Exam, og eksamenslærerne vil være i stand til at drage fordel af de kommunale busser ved at vise deres pligtcertifikater til buschaufførerne.

Alle meddelelser på transportportalen

På den anden side blev Kovid-19-cirkulæret sendt af indenrigsministeriet bedt om at være opmærksom på bustider på grund af udgangsforbudsbegrænsningerne, der skal anvendes i weekenden. Øjeblikkelige meddelelser og information om bustider for at forhindre borgere i at lide https://ulasim.denizli.bel.tr Det blev anført, at Denizli Metropolitan Municipality kan nå det via mobilapplikationen med transportportalen på adressen. De nye urarrangementer på portalen vil være synlige fra fredag ​​den 20. november kl. 24.00:XNUMX.

Succesmeddelelse fra borgmester Zolan

Denizli Metropolitan Kommunes borgmester Osman Zolan ønsket succes til alle borgere, der vil tage KPSS Secondary Education Exam og sagde: "Jeg ønsker mine brødre og søstre, der sveder i eksamenen overalt i vores land, et klart sind og jeg ønsker succes til hver af dem."


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer