DHMİ 17-assistent til rekruttering af 200 trainee-flyveledere

dhmi assistent trainee til at rekruttere flyveleder
dhmi assistent trainee til at rekruttere flyveleder

For at blive ansat i Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed inden for rammerne af artikel 399 / c i dekretloven nr. 3, tildeles Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed, der er offentliggjort i Den officielle Tidende den 08.07.2018 og nummereret 30472, til stillingerne som Trainee Air Traffic Controller og Assistant Air Traffic Controller. Udvælgelsesprøver afholdes inden for rammerne af bestemmelserne i forordningen om kandidateksamener.


Undersøgelsesenhed: Generaldirektoratet for statens lufthavnsmyndighed.

Arbejdssted: DHMI (land)

Position Titel og antal aftaler:

    • Assistent Air Traffic Controller: 7 enheder.
    • Trainee Air Traffic Controller: 200 stk.
    • KPSS Score Type og Base Score for Assistant Air Traffic Controller Kandidater: Mindst 3 point fra KPSSP70 score type
    • KPSS Score Type og Base Score for Trainee Air Traffic Controller Kandidater: Mindst 3 point fra KPSSP70 score type

Gyldighedsår for KPSS-score: Prøve til valg af offentligt personale dateret 6. september 2020.

Ansøgninger starter den 16.11.2020 og slutter i slutningen af ​​30.11.2020. Kandidater, der ønsker at tage eksamen mellem 16.11.2020-30.11.2020 http://isbasvuru.dhmi.gov.tr De skal ansøge kl. Kandidater skal uploade alle anmodede dokumenter fuldstændigt til systemet. Ansøgninger personligt eller via mail accepteres ikke. Eksamensresultater vil blive annonceret på vores virksomheds officielle hjemmeside (www.dhmi.gov.tr), og der vil ikke blive givet nogen skriftlig meddelelse til de succesrige kandidater.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer