Dr. Behçet Uz rekreative område genfødes

dr behcet uz rekreativt område genfødt
dr behcet uz rekreativt område genfødt

Izmir Metropolitan Municipality, Dr. Behçet Uz Recreation Area fortsætter sine renoveringsarbejder. Området, der vil blive taget i brug med sit fornyede ansigt i 2021, bliver det nye attraktionscenter i byen med sine udsigtsterrasser, fodboldbane i FIFA-standarder, sports-, underholdnings- og rekreationsområder, der er velegnede til alle aldersgrupper.


İzmir Metropolitan Municipality, som har oprettet parker og rekreative områder, der vil trække vejret borgerne med de grønne områder, den har implementeret, har været inaktiv i Bornova i et stykke tid. Behçet Uz Recreation Area har nået 50 procent i renoveringsarbejdet. Det bliver byens nye attraktionscenter med 180 tusind kvadratmeter rekreativt område, terrasse hvor Izmir-beboere kan se byen, legeplads, sportsaktiviteter og rekreative områder. Fritidsområdet vil omfatte en fodboldbane og en tribune med 500 sæder, en 450 meter lang løbebane og cykelstier, en trafikuddannelsespark for børn, legepladser, sports- og picnicområder i rekreativt område. Lukkede indgange genaktiveres, og der oprettes en forbindelse med Gültepe-kvarteret i den sydlige del af området. Nye funktioner tilføjes terrasserne med sportsudstyr. De eksisterende strukturarealer vil blive beriget med byforstærkninger og omdannes til en synsterrasse. Der vil være et græsareal til begivenheder, der afholdes i parken. Den 600 kvadratmeter store legeplads vil være udstyret med en ny generation af legepladser som rutsjebaner og klatring. Dr. Renoveringsarbejder i Behçet Uz Rekreative Område vil være afsluttet inden udgangen af ​​2021 og koster 17.3 millioner lire.

Træer beskyttet

I renoveringsprojektet blev 3 tusind 150 træer i området bevaret, og der blev afsat plads til 496 nye træer. Vandbesparelse blev planlagt med xerophyte landskabspleje planter på store grønne områder. Da de fleste strukturelle enheder er placeret i vandbeskyttelsesbassinet, er de designet som mobile. I rekreationsområdet er 3.5 kilometer regnvandslinje, 2.1 kilometer lang fabrikation af armeret betonvæg, vejudgravninger, belysningsinfrastruktur, vandtank, tribunebygning ru konstruktion, betonarbejder på terrasserne. Jordlægning, stenlægning og betonning af vejene fortsætter. Området blev åbnet i 2003 af den daværende borgmester, Ahmet Piriştina.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer