Efter e-forvaltning kommer e-business

e kommer efter e-tilstand
e kommer efter e-tilstand

Det blev lært, at der under koordinering af formandskabets Digital Transformation Office blev udviklet et projekt under navnet "e-İŞ" til digitalisering af private og offentlige økonomiske enheder med deltagelse af relevante institutioner.


Ifølge nyheden om Mehmet Kaya fra hele verden; Det endelige mål for projektet blev bestemt som en omfattende konceptualisering. I denne sammenhæng vil der blive gjort en indsats for ikke kun økonomiske aktører - den offentlige, men også den private sektor - at gennemføre forretningsprocesser indbyrdes elektronisk og omdanne dem til digitaliserede transaktioner. Der kræves et aspekt af Tyrkiets egen "industrielle 4.0" tilgang for at nå frem til en konklusion. Før dette ultimative mål vil der blive taget forskellige skridt til at digitalisere de administrative funktionsmekanismer i de offentlige tjenester og forretningsmiljøet på kort sigt og gøre dem online, ligesom i e-forvaltning.

TRIN 'E-VIRKSOMHED'

Referencer, der digitaliserede begyndelsen på Tyrkiets forretning og drift med e-forvaltning, understregede de, at gøre onlinebruden til et bestemt trin i processen. Det blev bemærket, at i den nye periode blev det bedt om at reflektere denne erfaring med økonomiske aktiviteter. Kilder er faktisk skat, told osv. De mindede om, at mange transaktioner kan foretages online i de offentlige og juridiske transaktioner i erhvervslivet, især i applikationer.

Det er planlagt at indsamle disse under navnet e-İŞ for at bestemme alle former for digitalisering, der kan udføres i form af forretningsprocesser og transaktioner, og for at åbne nye områder for digitalisering og onlinetjeneste i lyset af hidtil opnåede erfaringer. Det er blevet rapporteret, at det første trin digitalisering, der skal gennemføres, muligvis snart vil blive annonceret.

I denne sammenhæng understregede kilder, der mindede om, at skatte-, told- og socialforsikrings-generelle sundhedsforsikringsmetoder har været brugt i lang tid, at nye digitale integrationsundersøgelser vil blive implementeret på kort sigt.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer