EKPSS Lot-applikationer startet

ekpss rate-applikationer startet
ekpss rate-applikationer startet

Ansøgninger til undersøgelse af handicappede udvælgelser af offentligt personale (EKPSS) er begyndt for placeringer, der skal foretages ved lodtrækning.


Ansøgninger til EKPSS-lodtrækningen slutter den 30. november 2020. Handicappede kandidater, der er kandidater fra Kuraya, Primary School, Secondary School, Primary Education og Special Education Business Application Center (School) eller som er i stand til at opgradere fra disse skoler fra ansøgningsfristen, vil kunne ansøge.

Forudgående accept og erklæring om forpligtelsescertifikat udarbejdes af provinsdirektoraterne

Kandidatens navn, efternavn, handicappegruppen, der er specificeret i lægeudvalgets rapport for handicappede, kandidatens TR-identitetsnummer og typen af ​​placering udfyldes af provinsdirektoraterne for ministeriet for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester. Kandidater vil ansøge om ÖSYM ansøgningscenter med dette dokument inden for ansøgningsdatoer.

Da "Voksenuddannelse Second Level Achievement Certificate", der gives til dem, der deltager i læsefærdighedsprogrammer arrangeret for voksne af Direktoraterne for Public Education Center, der opererer under Ministeriet for National Uddannelse, anses for at svare til de første fem klasser i grundskolen, ansøger de handicappede kandidater, der har dette certifikat, om at deltage i lotteriet. de kan findes.

Lot ansøgningsbetingelser

Da lotteriregistreringerne, der blev foretaget i 2018, er gyldige i fire år fra registreringsdatoen, vil kandidater, der har tilmeldt sig 2018-EKPSS eller har ansøgt om et lotteri, kunne ansøge om 2020-EKPSS / Lot, hvis de ønsker det.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer