Ekrem İmamoğlu: Antal dødsfald i Istanbul I går er 186! Skal jeg tie, skal jeg sluge?

ekrem imamoglu, antallet af dødsfald i Istanbul i går, skal jeg være tavs eller sluge?
ekrem imamoglu, antallet af dødsfald i Istanbul i går, skal jeg være tavs eller sluge?

IMM-præsident Ekrem İmamoğlu startede sit mandagsskift på Gürpınar Fisheries Market uden dagslys. İmamoğlu, der mødtes med fiskerne og lyttede til deres problemer, stødte på en handelsmands bebrejdelse og sagde: "Nogle kommuner åbner en af ​​de forretningsmænd, der har basarer to steder på samme dag, ikke en". Som svar på håndværkerne: "Hvis de gør en indsnævring om pandemien, respekterer jeg enhver foranstaltning, der træffes vedrørende pandemien," delte İmamoğlu information om dødsfald forårsaget af "smitsomme sygdomme" i Istanbul. İmamoğlu sagde: ”Min tunge har ingen knogler i denne henseende. Jeg er nødt til at tale. I går aftes antallet af dødsfald i Istanbul på grund af smitsomme sygdomme, 186. Så hvad skal jeg gøre nu; Skal jeg være tørstig eller sluge? Jeg kunne ikke sove om natten, ”sagde han.


Ekrem İmamoğlu, borgmesteren i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), startede sit arbejde den første ugedag på Gürpınar Fisheries Market uden dagslys. Borgmesteren i Beylikdüzü Mehmet Murat Çalık, İSYÖN A.Ş. General Manager Hamdi Arpa og Istanbul Fisheries Brokers 'Association (İSKOMDER) præsident Mahmut Uçan fulgte dem. Velkommen med bifald af fiskere understregede İmamoğlu, at de som IMM-præsident og administratorer ikke ejer ejendom. At sige "Vi er de mennesker, der tjener dig", sagde İmamoğlu:

"DU ER EJENDOMSEJEREN"

”Du er ejeren af ​​ejendommen. Ejeren af ​​ejendommen er fra Istanbul. Efter vores forståelse er der ingen dominans; Der er ingen 'Du vil gøre det på denne måde, du vil gøre det sådan'. Vores forståelse er at finde det bedste sammen. Dette er ikke her, men for ethvert emne i Istanbul. Omvendt er ikke sandt. Når du stemmer, betyder det ikke noget, hvem du stemmer på. Vælger du en ejendomsejer? Ingen. Du vælger en borgmester til at repræsentere dig godt. Vores borgmester i Beylikdüzü er her, og vi er her; vi blev valgt. For mig sidder jeg i verdens mest hellige sæde. Meget hellig, meget dyrebar. Vores forståelse af service eller nogle beslutninger, vi vil bringe dig, mens du udfører dit arbejde, er den måde, du føler, dine problemer og tanker bliver lyttet til og en fælles beslutningstagningsstil. Dette er vores arbejdsmetode, vores system. "

"Du skal elske HAVET"

İmamoğlu understregede, at vi har haft hårde tider på grund af pandemien, henvendte sig til fiskerne og sagde: ”Jeg kender min fiskers problemer. Det ønsker vores fiskere; Må sæsonen være som sæsonen og samle overflod fra havet. Men lad os ikke glemme, at nogle ting ændrer sig i verden. Vejret varmer op. Klimaændringer er en af ​​de største udfordringer i verden. Derfor vil vi ikke lege med balancen i naturen meget. Faktisk vil vi beskytte naturen. Hver af jer skal være forelsket i havet. Hvorfor? Fordi dit brød er fra havet. Det er ikke let at udtrække brød fra havet. Når du siger 'Du skal forelske dig i havet', vil du som mennesker, der tager deres brød ud af sten, ikke tillade og bør ikke tillade, hvad som helst element, der vil skade dit brød. Du vil beskytte havet. Du vil beskytte luften, vandet. Du vil kæmpe med dem, der forurener. I vil kæmpe sammen, ”advarede han.

"INGEN HJEM, FÅ IKKE DEN SYGDOM"

Imamoglu besvarede håndværkernes spørgsmål efter hans tale. Imamoglu reagerede på den irriterende håndværksmand Serdar Can og sagde: "Nogle kommuner åbner en for åbne butikker, der har markeder to steder på samme dag, ikke en", med spørgsmålet "Jeg spekulerer på, om det handler om pandemien". Mens Can besvarede dette spørgsmål, "Jeg tror, ​​det handler om pandemien", hævdede en anden butiksindehaver, at spørgsmålet ikke drejede sig om pandemien, men om manglen på politi. Tale igen sagde İmamoğlu: “Hvis de gør en indsnævring om pandemien, respekterer jeg enhver foranstaltning, der træffes vedrørende pandemien; lad mig være klar. Du respekterer det også. Min tunge har ingen knogler i denne henseende. For hvis jeg ikke taler, hvad skal jeg så gøre? Jeg er nødt til at tale. I går aftes antallet af dødsfald i Istanbul på grund af smitsomme sygdomme, 186. Så hvad skal jeg gøre nu; Skal jeg være tørstig eller sluge? Jeg kunne ikke sove om natten. Vores gravtælling marcherer mod 450'erne. Så vi kan ikke træne. Vores begravelse i den normale november, må Allah være barmhjertig; Jeg ønsker barmhjertighed med alle vores døde - 202, 190, 180 mennesker i Istanbul. Det går i øjeblikket mod 450. Vi er i en så vanskelig situation. Ved dette. Men hvis der er et andet emne, når du siger dette, skal du formidle det til hvilket distrikt det er. Lad os tale med disse distrikter. Men hvis det er en pandemi, velsigner Gud jer alle. Det har jeg også. Jeg havde også den sygdom. Derfor vil jeg gerne have, at ingen husstande har den sygdom. Vær også forsigtig, ”sagde han.

"SOM IMM VIL VI ÅBNE EKSEMPELMARKEDER"

İmamoğlu fortalte de handelsmænds problemer om markedspladserne: “Af de 462 kvartersmarkeder i Istanbul er kun 6-7 under vores jurisdiktion. Vi har ingen autoritet på andre markeder. Hvis der er elementer, der generer dig, så lad os det vide, og vi videresender det til de relevante præsidenter ”. Iİmamoğlu sagde, at de ikke har til hensigt at åbne et marked overalt, ”Som IMM ønsker vi at åbne et marked, fordi vi ønsker at bidrage til systemet ved at åbne eksemplariske markeder og med eksempler på applikationer. Vi arbejder sådan med mine venner. Vi vil gerne give mulighed for at sælge nogle produkter, der er produceret der, især i Istanbul. I den sammenhæng vil vi fortsætte med at åbne et marked, ”sagde han. İmamoğlu blev præsenteret for en plade af İSKOMDER præsident Uçan for hans bidrag til løsningen af ​​forretningspersonernes problemer.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer