Elazig jordskælvshuse er klar til levering!

elazig jordskælvshuse klar til levering
elazig jordskælvshuse klar til levering

Miljø- og byplanlægningsminister Murat Kurum undersøgte jordskælvshuse bygget til borgere, hvis hjem blev beskadiget i jordskælvet på 6,8 i Elazig. Ministerinstitutionen sagde, at 2 tusind 500 huse er klar til levering i Elazig, og erklærede, at 8 tusind huse vil være færdige inden årets udgang.


Ministerinstitution, Akçakiraz, Yazıkonak, der kom til Elazığ for at undersøge de bytransformationsværker, der blev indledt efter jordskælvet, der fandt sted den 24. januar, Karşıyaka, Çatalçeşme, Aksaray og Bizmişen besøgte byggepladserne. Institutionen, der inspicerer de færdige og igangværende huse på stedet, lyttede også til borgernes krav.

8 tusinde huse vil blive afsluttet ved årets udgang

Ministerinstitutionen oplyste, at 2500 huse er færdige i Elazig, og 8 tusind huse vil være færdige inden årets udgang.

Minister Institution sagde, ”Som du ved, opstod der et jordskælv centreret om Sivrice i begyndelsen af ​​2020. Inden for rammerne af jordskælvet, der føltes både i Elazig og Malatya, startede vi vores arbejde hurtigt. Vi mobiliserede til Elazig. I går mobiliserede vi til Elazig. I dag gør vi alt det nødvendige arbejde for at helbrede sårene i vores Izmir. Den dag lovede vi vores borgere følgende. Inden udgangen af ​​et år leverer vi vores boliger i etaper og forhåbentlig har vi lovet, at vi vil tage skridt til at forbedre livskvaliteten i vores Elazig og Malatya ved at levere projekter med alle mulige sund og sikker social infrastruktur til vores borgere. Gudskelov er vi stolte og glade for at holde dette løfte i dag. Den dag ser vi glæden hos vores borgere, der ventede på deres slægtninge under murbrokkerne, i deres solide hjem. Fra nu af har vi afsluttet 19 huse ud af 500 tusind 2500 huse, som vi har startet i Elazığ og gjort dem klar til levering. Vi har erklæret, at vi vil gøre otte tusinde huse klar ved årets udgang, og vi vil realisere den største bytransformation i Elazig ved at afslutte andre huse i etaper. Forhåbentlig vil vi levere vores boliger i Elazig og Malatya til vores borgere med deres skoler, moskeer, grønne områder, legepladser i etaper. " Han talte i formen.

Påmindende om, at præsident Recep Tayyip Erdogan lavede op til 50 procent rabat på jordskælvshuse i Elazig, sagde minister Kurum: ”Vores præsident lavede rabatter på op til 50 procent i huspriserne for at vores borgere skulle betale under gunstige betingelser. De delte denne gode nyhed med vores borgere. I denne sammenhæng betaler vores borgere, der har ret til AFAD med en afdragsfri periode på 2 år og nul rente i 18 år. Fra nu af vil de bo i vores hjem på en mere fredelig, sikrere og lykkeligere måde. Jeg ønsker, at vores huse, sociale faciliteter, skoler og moskeer skal være gavnlige for vores Elazig og Malatya ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer