Elektrisk køretøjsindustri var på bordet på Petronas 'konference!

elektriske køretøjsindustri lagt på bordet ved petronasin-konferencen
elektriske køretøjsindustri lagt på bordet ved petronasin-konferencen

Petronas, et af verdens førende olieselskaber og pionerer på markedet for mineralolie, afslørede tendenser og fremtidige muligheder i elbilerverdenen med Electric Vehicle (EV) Fluids Web Conference.


Petronas, et af verdens førende olieselskaber og pionerer på markedet for mineralolie, afslørede tendenser og fremtidige muligheder i elbilerverdenen med Electric Vehicle (EV) Fluids Web Conference. Konferencen, der giver indsigt i miljøvenlige teknologier til ansatte og virksomheder i elbilindustrien; Det blev afholdt med 150 udstillere bestående af brancheførende eksperter, OEM-partnere, akademikere og leverandører fra hele verden. I den 90-minutters webkonference, der sigter mod at bringe flydende teknologier til fremtiden for e-transport videre; salg af elektriske køretøjer (EV), batteri elektriske køretøjer (BEV) og genopladelige elektriske køretøjer (PHEV) fortsatte med at vokse støt. Opfattelsen dominerede på konferencen, at COVID-19-processen havde en negativ indvirkning på udviklingen af ​​elektrificering, bildeling og autonome køreområder, men at salget ville stige igen i 2022.

Petronas afholdt væskekonferencen med elektriske køretøjer (EV) for at støtte væksten i elektrisk mobilitet i en grønnere og mere bæredygtig fremtid. I den 90-minutters webkonference, der sigter mod at bringe flydende teknologier til fremtiden for e-transport videre; 150 udstillere fra branchens førende eksperter, OEM-partnere, akademikere og leverandører fra hele verden deltog.

Elektriske køretøjsvæsker Webkonference afslørede vigtige muligheder for bilindustriens fremtid med at give ansatte og virksomheder i elbilsindustrien indsigt i forberedelse og planlægning af miljøvenlige teknologier. På konferencen, der kaster lys over væksten og nye tendenser på dette område; salg af elektriske køretøjer (EV), batteri elbiler (BEV) og genopladelige elektriske køretøjer (PHEV) fortsatte med at vokse støt. Den pågældende stigning var vigtig med hensyn til at vise, at forbrugernes tendens til at skifte til elektricitet vil blive stærkere i den kommende periode. I webkonferencen modereret af Eric Holthusen, General Manager med ansvar for PLI Technology sammen med FEV Consulting GmbH; Det blev understreget, at specielle væsker til brug er afgørende for at levere effektiv køleeffekt til elektriske drevsenheder (EDU) og batterier. Det anføres, at der er udviklet testudstyr og metoder med FEV og Imperial College til at udvikle væsker i overensstemmelse med industristandarder, der kan tilpasses hver kundes design og anvendelsesområde.

Fuld support fra Petronas til elektriske køretøjers verden!

Ved evaluering af problemet erklærede Petronas PLI General Manager og Group Chief Executive Officer Giuseppe D'Arrigo, at COVID-19-udbruddet påvirkede den økonomiske struktur over hele verden, og at Petronas producerede nye løsninger i skiftende arbejdsgange; ”Innovative løsninger og tilgange i vores produkter er baseret på et fælles mål; bæredygtighed. Dette får os til at fortsætte med at bruge vores forskellige Fluid Technology Solutions ™ til at vokse e-transportbranchen til en renere og mere bæredygtig fremtid, ”sagde han. Understreger, at elektrisk transport bør udvikles hurtigst muligt for at handle inden for klimabeskyttelsesplanen, D'Arrigo; ”Elektriske køretøjsvæskekonference fokuserer på at udvikle partnerskaber med ligesindede og reagere på de udfordringer, som bilindustrien står over for. ”Vi ønsker at fortsætte vores samarbejde med OEM-partnere, Tier 1-leverandører og akademikere for at skabe et innovations- og videndelingsøkosystem for at gå videre sammen mod en mere bæredygtig fremtid,” sagde han.

Elbilsalget stiger igen i 2022!

Elizabeta Žalac, en af ​​deltagerne i Rimac Automobili-virksomheden, foretog evalueringer om forudsigelserne for el-køretøjsindustrien i 2021. Žalac; ”Selvom bilproducenter fremskynder deres el-køretøjsprogrammer på grund af ekstremt strenge og krævende emissionsnormer, påvirker overgangen til COVID-19 udviklingen af ​​køretøjsdeling og autonome køreområder negativt, og denne indvirkning vil fortsætte i 2021. Faldet i køretøjssalg forventes at fortsætte og stige igen i 2022. "Markedet vil sandsynligvis se et brudpunkt, da batteriets ydeevne fortsætter med at forbedre, og opladningsinfrastrukturen bliver udbredt." Tilføjelse af, at fremtiden for e-transport er spændende, og at konferencen har bidraget til sektoren, sagde Žalac, ”Elektriske køretøjsvæsker Webkonference har været en afgørende rolle i udviklingen af ​​elektriske køretøjer og derfor e-transport med hensyn til batteripakke og inverterkøling. "Det hjælper det med at indhente de mest opdaterede applikationer og teknologier.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer