Erhvervsfaglige gymnasier bidrog med 10 millioner lira til økonomien på 330 måneder

Erhvervsfaglige gymnasier bidrog med millioner lira pr. Måned til økonomien
Erhvervsfaglige gymnasier bidrog med millioner lira pr. Måned til økonomien

På trods af den nye type koronavirusepidemi øgede gymnasierne deres produktionskapacitet med 25% sammenlignet med samme periode sidste år og bidrog med 10 millioner lire til økonomien på 330 måneder.


Siden begyndelsen af ​​coronavirusepidemien er produktionskapaciteten blevet aktiveret i faglige og tekniske anatolske gymnasier.

Erhvervsfaglige gymnasier, der er startet med masseproduktion af mange produkter fra rengørings- og desinfektionsprodukter til masker, engangskjoler og overalls til ansigtsbeskyttende visirer, fortsætter med at øge deres kapacitet under den revolverende fond, hvilket bidrager væsentligt til udviklingen af ​​elevernes praktiske færdigheder.

I denne sammenhæng steg omsætningen fra produktionen i 2019 med 2018% sammenlignet med 40 og nåede 400 millioner lire.

Selvom skoler har været lukket i lang tid på grund af den nye type coronavirus (Kovid-19) -epidemi, fortsætter den opadgående tendens i år. I de første ti måneder af dette år steg indtægterne fra produktion på erhvervsskoler med 2019% sammenlignet med samme periode i 25 og nåede op på 330 millioner lire.

Med en erklæring om emnet sagde viceminister for national uddannelse, Mahmut Özer, at de i de sidste to år har forsøgt at øge produktionskapaciteten i erhvervsskoler og styrke cyklussen "uddannelse-produktion-beskæftigelse" inden for rammerne af revolverende midler inden for erhvervsuddannelse.

Ozer sagde, at indtægterne fra produktion steg med 2018% i forhold til 40 som et resultat af ordningerne og planlægningen: “På trods af problemerne i de fleste produktionsgenstande, der kunne produceres tidligere på året på grund af Kovid-19-udbruddet, forsøgte vi at overvinde dette problem ved at ændre produktionsporteføljen. . Vi fokuserede især på produktionen af ​​produkter, der kræves i denne proces, såsom masker, desinfektionsmidler, ansigtsbeskyttelses visir, maske maskiner og åndedrætsværn. Derfor, på trods af Kovid-19-epidemien, var vi i stand til at øge produktionsindtægterne med 2020% i de første ti måneder af 2019 sammenlignet med samme periode i 25. I de ti måneder i år er de tre bedste provinser, der genererer mest indtægter fra produktionen, henholdsvis Istanbul, Ankara og Izmir. I denne periode skabte produktionen af ​​erhvervsuddannelsesskoler og -institutioner 33 millioner 884 tusind lira i Istanbul, 25 millioner 955 tusind lira i Ankara og 15 millioner 545 tusind lira i Izmir. "

Istanbul Küçükçekmece Nahit Menteşe Faglig og teknisk anatolsk gymnasium først

Özer rangerede først i Istanbul Küçükçekmece Nahit Menteşe Vocational and Technical Anatolian High School med en produktion på 7 millioner 656 tusind TL, og Kütahya Prof. Dr. Han delte oplysningerne om, at Necmettin Erbakan Vocational and Technical Anatolian High School var nummer to med en produktion på 6 millioner 328 tusind TL og Kayseri Melikgazi Vocational and Technical Anatolian High School med en produktion på 5 millioner 982 tusind TL.

Viceminister Mahmut Özer takkede Generaldirektoratet for Erhvervs- og Teknisk Uddannelse, alle provinsdirektører, skoleadministratorer, lærere og studerende for at have gennemført denne proces med succes i 2020.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer