Eskişehir, opmærksom! HPP-kode Eskartım Twinning-operationer den 5. december udvidet

eskişehirli opmærksomhed hes min parringskode eskart intervaller blev udvidet
eskişehirli opmærksomhed hes min parringskode eskart intervaller blev udvidet

Eskişehir Metropolitan Municipality udvidede HES-kodeperioden inden for offentlig transport, som tidligere blev annonceret den 20. november som et resultat af det stigende antal sager, til 5. december for at undgå uretfærdig behandling.


Alle Eskart-ejere drager fordel af offentlig transport http://www.eskisehir.bel.tr Veya http://www.estram.com.tr Han skal udføre matchningen af ​​Hes Code over sine adresser. Borgere, der ikke udfører matchningsprocessen, kan ikke drage fordel af offentlig transport, før de er parret efter 5. december.

Supportpoint vil ikke være tilgængelige fra 20. november for borgere, der ikke kan matche via internettet, og support kan fås i arbejdstiden til matchning gennem ALO 23 Call Center fra 153. november.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer