Eurasia Airshow 2020 afholdes online i år

eurasia airshow vil være online i år
eurasia airshow vil være online i år

Eurasia Airshow 2020, som afholdes i en bred tidszone fra Brasilien til Bangladesh i år fra alle lande i verden, afholdes online den 2.-6. December 2020 i år på grund af pandemien. Forsvarsministre, luftvåbenkommandører, forsvarssystemledere, højtstående ledere i flyindustrien og industriledere fra mange forskellige lande vil deltage.


Tyrkiets første luftfartsorganisationsbaserede Eurasia-show Airshow afholdes i år som online på grund af pandemien. Eurasia Airshow 2, som afholdes mellem 6. og 2020. december 2020, vil være mødestedet for statslige institutioner, militærdelegationer, virksomheder og branchefolk, der udgør verdens luftfartsøkosystem. Eurasia Airshow 2020 samler deltagende virksomheder og militærdelegationer fra mere end 30 lande.

Rumænsk forsvarsminister, Jordans transportminister, Hvideruslands forsvarsindustri, Forsvarsminister for Zambia, chef for britisk forsvarsindustri, undersekretær for forsvarsindustri på Filippinerne, kommandør for den libanesiske luftvåben, chef for Bangladesh forsvarsindustri, chef for forsvarsindustri for Jordan, chef for den pakistanske Generalkrumay, kommandør for den ungarske luftvåben, Bangladesh Mange militære delegationer såsom luftvåbenkommandøren vil deltage.

Under messen vil mange emner som Air Defense Systems, Aerodynamics of Aircraft, Future of Guided Rocket Systems, Covid 19 Effect in Civil Aviation blive realiseret med internationale deltagers taler.

I øjeblikket deltog 2020 ministre, 6 stabschefer, 4 luftvåbenkommandører, assistenter på forskellige niveauer og militærdelegationer fra mere end 11 lande til Eurasia Airshow 30.

FREMTIDEN MED UDVIKLINGSSYSTEMER TIL LUFTFARTSVÆRDI PÅ EURASIA AIRSHOW

Capital Exhibition CEO Hakan Kurt, der sagde, at de har meget vigtige sektioner på grund af deres digitale karakter, sagde: ”Hovedformålet med ministerrundtabsmødet er regionalt og globalt samarbejde i luftforsvarssystemet, samarbejde vil blive drøftet. På rundbordsmødet mellem industriledere diskuteres samarbejde mod den nye generation af luftforsvarssystemer og fremtidens planer for industrien mod nukleare angreb. Der afholdes webinarer om emnerne for fremtidige strategier for luftforsvarsstrategier, hvordan man kæmper mod UAS, hvordan man forbedrer kommercielle og civile luftfartsøkonomier. " sagde.

24 timers delegationsmøder vil blive holdt

Kurt forklarede, at de alene har modtaget mere end 10 tusind tilmeldinger til webinarer, og sagde, at de vil afholde den fjerde online messe i år på grund af pandemien og sagde: ”Deltagerne i onlinebegivenhederne er mere fokuserede. Handelsdelegationers møder er mere effektive på grund af tidsforskellen. Fordi vi gør dette med en planlægning, der strækker sig over næsten 24 timer. Vi er klar over virksomheden i Kina og Brasilien på fælles tid. Dette er en meget vigtig oplevelse. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer