TOTAL, banebrydende inden for elektriske køretøjsvæsker med EV-væsker produktsortiment

førende inden for det samlede husholdningsvæskeproduktsortiment og elektriske køretøjsvæsker
førende inden for det samlede husholdningsvæskeproduktsortiment og elektriske køretøjsvæsker

Total Mineral Oils tilbyder specielle løsninger til højhastigheds elmotorer og transmissioner med TOTAL QUARTZ EV FLUID til personbiler og TOTAL RUBIA EV FLUID til tunge dieselbiler.


Som en af ​​de førende på markedet for elektriske køretøjsvæsker har Total Lubricants udviklet innovative køle- og smøreproduktlinjer til elektriske og hybridbiler: TOTAL QUARTZ EV FLUID til personbiler og lette erhvervskøretøjer og TOTAL til terrængående køretøjer, elektriske busser og andre elektriske tunge erhvervskøretøjer. RUBIA EV VÆSKE. Ud over disse to produktgrupper tilbyder Total Mineral Oils mange løsninger til opladning, opbevaring og flådestyring. Højtydende væsker, der fyldes inden køretøjerne forlader produktionslinjen, ledsager køretøjerne gennem hele deres levetid.

Som indikerer, at efterspørgslen efter elektriske og hybridbiler stiger dag for dag, sagde Total Turkey Marketing Technical Services Manager Özgecan Çakıcı, ”Ifølge data fra Det Internationale Energiagentur (IEA) forventes salg af elbiler at udgøre 2030 til 20 procent af markedet for lette erhvervskøretøjer inden 50. I 2050 forventes 70 procent af nyproducerede køretøjer at være hybrid og elektriske. Beslutninger, der er truffet for at reducere kulstofemissioner rundt om i verden, spiller også en vigtig rolle i fremtiden for elektriske og hybridbiler. Denne ændring, som vil blive oplevet på mellemlang og lang sigt, skaber et behov for produkter, der er egnede til nye teknologier i smøremiddelsektoren ”.

"EV (elektrisk køretøj) Væsker adskilles fra konventionelle olier"

Total mineralolie udviklede specielle smøre- og kølevæsker ved at fokusere på fire vigtige spørgsmål, der kræves af elektriske og hybridbiler:

  • Isolering: Et væsentligt sikkerhedskrav til enhver brug med elektrisk strøm.
  • For at forhindre korrosion af kobberspiraler i elektriske motorer og for at beskytte polymerbelægninger, nye elektriske køretøjsmaterialer overholdelse af vilkårene for brug.
  • Opvarmning: I elektriske modeller frigives varmen hurtigt, og produkterne forhindrer, at batterierne opvarmes under høj acceleration eller hurtig opladning.
  • For at beskytte de mekaniske komponenter, for at give mindre friktion og for at sikre, at transmissioner og andre komponenter, der kræves til effektiv drift af køretøjer i lang tid oliering.

Özgecan Çakıcı sagde, “Produkterne i vores sortiment af EV-væsker har standard smøre-, køle- og friktionsegenskaber ved konventionelle motor- og transmissionsolier samt isolering med dielektriske egenskaber, kompatibilitet med materialer, komfortabel drift med materialer fra elmotorteknologi og termiske egenskaber, mod brandrisiko ved meget høje temperaturer sikrer sikkert arbejde ”, tilføjede han.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer