Gaziantep Metropolitan Coated Arms For More Esthetic Overpasses

gaziantep har løftet armene for større, mere æstetiske øvre passager
gaziantep har løftet armene for større, mere æstetiske øvre passager

Gaziantep Metropolitan Municipality har startet reparations- og renoveringsarbejdet på alle overfarter i byens centrum.


Metropolitan Kommune, der påtager sig vedligeholdelse og reparation af fodgængeroverfarter, der sikrer sikker passage af borgere i tung trafik og sigter mod at reducere fodgængertætheden i trafikken, styrker, renoverer og fornyer de ødelagte aftener i denne sammenhæng. Med ankomsten af ​​vintermånederne tog hovedstaden forholdsregler mod overgangen og fastgjorde skridsikre bånd til trapperne til alle overfarter. Når de arbejder, der udføres af Metropolitan Municipality Department of Urban Aesthetics, er afsluttet, vil 15 overfarter i byen give et æstetisk nyt udseende. Der træffes også særlige forholdsregler for ikke at forhindre trafikgennemstrømningen under renoveringsarbejdet på de passager, der males fra begyndelsen til slutningen. På den anden side vil der på grund af aldringen af ​​overgangen i Kayaönü blive arbejdet med et helt nyt design.

Gaziantep Metropolitan Municipality, der ser infrastrukturen og overbygningen af ​​byen som helhed, tilføjer overgange, parkerer og stopper sammen med infrastrukturen til sine renoveringsarbejder.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer