Generaldirektoratet for Fonde til at rekruttere 5 assistentinspektører

generaldirektoratet for fonde vil gøre assistentinspektøren til lærd
generaldirektoratet for fonde vil gøre assistentinspektøren til lærd

For at blive tildelt i Center (Ankara) og Istanbul-arbejdsgruppen i Generaldirektoratet for Vejledning og Inspektion af Generaldirektoratet for Stiftelser og underlagt lov om embedsmænd nummer 657, er assistentinspektørens kadrer, hvis pligt, klasse, titel, grad og antal er angivet nedenfor, bestående af to dele, skriftlig og mundtlig Med den konkurrenceprøve, der skal afholdes i Ankara, rekrutteres 5 assistentinspektører.


For at tage eksamen

1- har de betingelser, der er anført i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48,

2 - Skal være uddannet fra Det Juridiske Fakultet, Statskundskab, Økonomi, Erhverv, Økonomi og Administrationsvidenskab, der tilbyder 4-årig uddannelse eller højere uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet og i udlandet, hvis ækvivalens er blevet accepteret af Rådet for højere uddannelse,

3- At være under 01.01.2021 år fra 35,

4- At være blandt de første 2019 personer i henhold til den højeste score i de ansøgninger, der skal indgives blandt de kandidater, der har scoret 2020 og derover i eksamenerne for udvælgelse af offentligt personale til de kandidater, der udnævnes til A-gruppepositioner, der holdes af ÖSYM i 48 og 80, (Den, hvis score er lig med den 100. kandidat kandidater vil også blive accepteret til eksamen.)

5- For at få succes på mindst (E) niveau i en af ​​de udenlandske sprogfærdighedseksamen (YDS) afholdt i 2018-2019-2020.

6- Kandidater, der ønsker at tage eksamen, udfylder formularen i bilag 27.9.2008 til grundforskriften, der er offentliggjort i Officiel Tidende dateret 27010 og nummereret 22.

a) 6 pasbilleder i størrelse 4,5 × 6 taget inden for de sidste 4 måneder

b) Originalen af ​​eksamensbeviset, en kopi godkendt af generaldirektoratet eller en udskrift fra e-regeringen,

c) KPSS- og YDS-resultatdokument

d) Mandlige kandidater er ikke relateret til militærtjeneste,

- Der er ingen strafferegister

- Med hensyn til sundhed er den velegnet til at arbejde over hele landet under alle klimatiske forhold og rejseforhold

Kandidatens håndskrevne erklæring vedlægges.

7- De, der viser sig at have afgivet falske erklæringer i oplysningerne i ansøgningsskemaet og dokumenterne, og som ikke opfylder kravene til at deltage i eksamen mister deres rettigheder til eksamen.

8- Kandidater ansøger direkte til vejlednings- og inspektionsafdelingen på Bayındır 1 Sokak No: 3 Kızılay / ANKARA eller med anbefalet post.

9- Den seneste ansøgningsdato er indtil afslutningen af ​​virksomheden den 18.12.2020, forsinkelser i stillingen vil ikke blive taget i betragtning.

10- Indgangsdokumentet til konkurrenceprøven fås fra Vejlednings- og inspektionsdirektoratet fra 28.12.2020 til slutningen af ​​arbejdstiden den 15.01.2021, kandidater, der ikke har et konkurrencepræmieindgangsdokument, får ikke adgang til eksamen.

11- Konkurrenceprøven afholdes den 16.01.2021 på det sted og tidspunkt, der er angivet i adgangsdokumentet til konkurrenceprøven. Vinderne af den skriftlige konkurrenceprøve vil blive annonceret på opslagstavlerne i General Directorate of Foundations og Directorate of Guidance and Inspection. https://vgm.gov.tr De vil også blive annonceret på hjemmesiden og vil blive inviteret til den mundtlige konkurrenceprøve ved at underrette dem skriftligt om, at de har vundet den skriftlige konkurrenceprøve.

12- Principper, der skal følges i eksamen https://vgm.gov.tr Det vil blive offentliggjort på internetadressen.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer