Ordu Highlands Meet Balloon Tourism

hærens højland mødtes med ballonturisme
hærens højland mødtes med ballonturisme

Det var en første i Sortehavs turisme. Højlandet i Ordu, som er blevet et af de foretrukne centre for turisme med hav, natur, plateauer og unikke strande, mødtes med ballonturisme. Den første ballonekspedition blev afholdt torsdagens plateau, berømt for sine bøjninger.


Ordu Metropolitan borgmester Dr. Mehmet Hilmi Güler forbereder byen på fremtiden med de studier, han startede inden for turisme. Præsident Güler, der har arbejdet for at bringe højlandsturisme i spidsen, har startet ballonturismen, som er den første inden for Sortehavets højlandsturisme, ud over campingvagturisme, trekking, skiturisme og vinterturisme, der anvendes i nogle få byer, især i Kappadokien.

Ordu, som er blevet et af de foretrukne centre for turisme med hav, natur, plateauer og unikke strande, har lavet et nyt turistmål. Der blev afholdt en prøveflyvning med luftballon i Perşembe Plateau i Aybastı-distriktet, en af ​​Ordus smukkeste fodgængere og berømt for sine bøjninger.

Testflyvningen, ledsaget af Ordu Metropolitan Municipality borgmester rådgiver Asım Suyabatmaz og Aybastı borgmester Beytullah Geçtan, blev gennemført med succes. Luftballonen turnerede slyngerne i cirka en time og havde en visuel fest. Det sigter mod, at de flyvninger, der planlægges gennemført af Metropolitan Kommunes turistselskab ORTUR A.Ş. i den kommende periode, vil bidrage til turismen i regionen.

EN NY FARVE TIL YAYLA TURISME

Ordu Metropolitan borgmester Dr. Mehmet Hilmi Guler, hæren, Sortehavet og Tyrkiet sagde, at de havde til hensigt at introducere verdens skønhed. Borgmester Güler sagde, ”Vi ønsker ikke, at disse skønheder kun hører til os, vi vil have, at hele verden skal se disse skønheder og dele dem med dem. Vi havde set disse skønheder fra landet før, og så havde vi disse skønheder set fra havet med de skibe, vi bragte. Vi lancerer ballonturisme i dag. Og som et nyt alternativ ønsker vi, at vores hær skal annoncere skønheden i vores højland ”.

Borgmester Güler understregede, at ballonturisme er et nyt turistalternativ, og sagde: ”Nu vil vi se de storslåede bugtninger af Aybastı-distriktets Perşembe-plateau fra ballonen. Dette vil også give os enorme gevinster. Og det vil være medvirkende til at dele og anerkende disse skønheder i verden ”.

Borgmester Güler sagde, at de ønsker at diversificere turismen, ”Vi har identificeret campingvognsturisme, cykelturisme såvel som vandrestier. Vi har bestemt 155 point i vores hær angående dette. Deres ruter blev etableret. Som du ved, har vi ikke kun plateauer, men også kløfter og vandfald. Der er en situation med at vandre rundt her. Samtidig farvelægger vi og diversificerer turismen med kano. Vi introducerer vores hær, vores Sortehav og derfor vores land for verden med både den sportslige side af virksomheden, turistaspektet og også de salgsfremmende aktiviteter. Vi deler disse skønheder ikke kun regionalt, men også med verden ”.

VIL GØRE EN STOR BIDRAG TIL DEN REGIONALE TURISME

Asım Suyabatmaz, rådgiver for borgmesteren i Ordu Metropolitan Municipality, sagde, at projektet vil bidrage til turismen i regionen og erklærede, at de ønsker at bringe ballonturismen, som er populær i Cappadocia-regionen, til Ordu. Suyabatmaz sagde: "Med ballonturisme vil vi have en andel af turismekagen, og vi vil yde endnu et bidrag til turismen i vores provins."

Præsidentens rådgiver Asım Suyabatmaz fremsatte følgende erklæringer i sin erklæring: ”Vi åbnede en ny sektor inden for turisme. Fordi Tyrkiet i denne forstand er et meget avanceret niveau. Især Cappadocia-regionen er vært for omkring 3,5 millioner turister årligt, og der er over 500 tusind turister, der flyver i regionen. Ballonen har et økonomisk bidrag på over 70 millioner euro til Kappadokien. Vi startede varmluftballonturisme i Ordu for at bidrage til Ordu både økonomisk og i turismens navn. ”Held og lykke,” sagde han.

"Jeg takker PRÆSIDENTEN GÜLER"

At de er tilfredse med starten af ​​projektet, som vil yde et væsentligt bidrag til Aybastis turisme, sagde Aybastis borgmester Beytullah Geçtan: ”Vores borgmester i Metropolitan kommun Dr. Gud velsigne Mehmet Hilmi Güler. Han er en person med en meget bred horisont. Vi prøver også at følge med i tempoet. Vi prøver vores luftballon for første gang i Aybastı-distriktet. Jeg håber, at hvis kontinuiteten af ​​varmluftsballonen kommer, vil turistaktiviteten i Aybastı og Ordu være meget forskellig i den næste periode ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer