Introduktion til den nye samling af G-SHOCK

her er den nye samling af g shock
her er den nye samling af g shock

G-SHOCK er her med sin nye kollektion, der er kompatibel med både barske miljøer og gademode!


Rammen med 10 hjørner, der ligner møtrikformen, skaber et designmotiv. Rammen er sikret med fire skruer for et solidt og holdbart udseende Kombinerede urfunktionsfunktioner opnås ved hjælp af det analoge digitale display, hvilket maksimerer dets bekvemmelighed. Digitale grafiske former skaber et kraftfuldt urskive-design, der forbedrer læsbarheden. Det har tagget overflader, der forhindrer ledningstilslutning og eksperimentering og har arbejdseffektivitet.

GA-900E-1A3-modellen med sort siliciumbånd sælges med både et sort siliciumbånd og et vævet stofbånd blandet med fluorescerende materiale ved siden af ​​det. Dette giver dig mulighed for at lave flere kombinationer med et enkelt ur.

G-SHOCK GA-900 for at undersøge kollektionen nu, og selvom du vil have et af disse nye G-SHOCK Tyrkiet, kan du besøge det officielle salgswebsted.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer