Historisk beslutning fra UKOME! D-100 Highway lukket for intercity-passagertransport

historisk beslutning fra ukom d motorvej blev lukket for intercity passagertransport
historisk beslutning fra ukom d motorvej blev lukket for intercity passagertransport

Kocaeli Metropolitan Kommunes UKOME-møde blev afholdt i Kocaeli Congress Center. Under mødet blev D-100 motorvejen lukket for intercity-persontransport. Kocaeli Metropolitan Kommunes UKOME-møde blev afholdt i Kocaeli Congress Center. En historisk beslutning blev truffet på UKOME-mødet under formandskabet for Kocaeli Metropolitan Generalsekretær Balamir Gündoğdu. Efter lange forhandlinger blev D-100 motorvejen lukket for intercity-passagertransport. Efter beslutningen vil intet selskab være i stand til at bruge D-100-motorvejen til intercity-passagertransport.

I BETINGELSER FOR TRAFIKSIKKERHED


På mødet blev rapporter, der blev anmodet om fra to universiteter om emnet, læst. Rapporterne modtaget fra Yalova Universitet med hensyn til trafiksikkerhed og fra Istanbul Universitet med hensyn til juridiske aspekter blev læst op for kommissionsmedlemmerne. Efter læsning af rapporterne blev det enstemmigt accepteret, at køretøjer, der udfører intercity-personbefordring, ikke skulle bruge D / 100-motorvejen med hensyn til trafiksikkerhed.

"DE KAN IKKE BRUGE D-100 HIGHWAY"

Med en kort erklæring efter mødet, Kocaeli Metropolitan Generalsekretær Balamir Gündoğdu; ”Vi tog en vigtig beslutning på vores UKOME-møde. I tråd med den beslutning, vi har truffet, er intet selskab, der beskæftiger sig med intercity-passagertransport, i stand til at bruge motorvejen D-100. "Held og lykke til vores by, denne beslutning tog vi med hensyn til komfort i byerne og trafiksikkerhed."


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer