Historiske bygninger står op i Balıkesir

historiske bygninger står op i balikesir
historiske bygninger står op i balikesir

Med værkerne fra Balıkesir Metropolitan Municipality vækker historiske bygninger i byen liv igen. Når de igangværende undersøgelser er afsluttet, vil det bidrage til Balıkesirs kulturelle og historiske struktur.


Metropolitan Kommune, der vil gendanne Balikesirs historiske værdier og bringe den til byen; Det startede restaureringsarbejder i historiske bygninger i distrikterne Marmara, Edremit, Karesi og Havran og i historiske springvand i byens centrum. Inden for rammerne af værkerne, Metropolitan Kommune, historiske bygninger; Med sine renoveringer, reparationer og restaureringer restaureres Terzizade Saadettin Bey Mansion også i partnerskab med Havran Kommune. Derudover 7 historiske springvand, hvis projekter er udarbejdet af Metropolitan Municipality; undersøgelses-, restitutions- og restaureringsarbejder udføres også af ministeriet for kultur og turisme.

HISTORISK BYGNINGSMUSEUM I MARMARA

Fra familien Marmara Pantelis i 1905; Restaureringsarbejdet blev initieret af Metropolitan Kommune for at omdanne stenbygningen, som blev bygget som en græsk pigerskole med de penge, der blev indsamlet af kaptajn Vasilis, Zannis og Dimitris, og fungerede som en gendarmeristation i en periode og som et regeringshus i et stykke tid. På bymuseet, som vil bidrage til genoplivning af turismen i distriktet, vil der blive udstillet arkæologiske og etnografiske artefakter fra regionen.

HISTORISKE EDREMIT-HUS KOMMER TIL DAGEN

Inden for rammerne af "Historiske Edremit-huse, der kommer i ansigtet: Gazi İlyas Street Street Rehabilitation Project", der udføres i samarbejde med Edremit District Governorship, South Marmara Development Agency, Balıkesir Metropolitan Municipality og Edremit Municipality, er restaureringsarbejdet startet i 35 bygninger. Med projektet, hvor de gamle huse i Edremit kommer til liv igen, sigter det mod at blive et nyt tiltrækningscenter med regionens historiske og kulturelle struktur.

ET 150-ÅRIGT EKİNEL-HUS GENDANSERES

Restaureringsarbejdet er også begyndt i det 150 år gamle Ekinel House, der ligger i Karesi District i Karesi-distriktet og ejes af Metropolitan Municipality. Bygningen, der afspejler den traditionelle husarkitektur i regionen og stadig bruges som en bolig, blev bygget i slutningen af ​​den osmanniske periode, efter at restaureringsarbejdet er afsluttet, åbnes den til brug i henhold til behovene.

ATATÜRKS HUKOMMELSE OVERLEVES

I samarbejde med Metropolitan Kommune og Havran Kommune fortsætter arbejdet med at gendanne Terzizade Saadettin Bey Mansion, hvor Mustafa Kemal Atatürk opholdt sig, da han kom til Havran den 14. april 1934 i Balıkesir for at holde Atatürks erindringer i live hurtigt. Når værkerne er afsluttet, vil det historiske palæ blive sat i tjeneste for Balıkesirs som et museum.

REGISTREREDE FONDE KOMMER TIL LIVET IGEN

Efter godkendelse fra Balıkesir Cultural Heritage Preservation Regional Board for værkerne, der skal udføres i de registrerede springvand i byens centrum, gik Direktoratet for historisk kulturarv i Metropolitan kommunes afdeling for zoneinddeling og urbanisering, Generaldirektoratet for kulturarv og museer til udbud. Af de 7 springvand designet af Metropolitan Municipality; undersøgelses-, restitutions- og restaureringsarbejder udføres af ministeriet for kultur og turisme. Det sigter mod at afslutte restaureringsarbejdet på de registrerede springvand, der startede i november, ved udgangen af ​​året.

I denne sammenhæng; Karaoğlan Square-springvand, Aziziye-springvand, Kasaplar-moskefontæne, Kayabey-moskefontæne, Fatıpınar-fontænen, Keçeçi Hafız Mehmet Efendi-fontænen og Sülüklü-fontænen; undersøgelse, restitution og restaurering arbejde vil blive udført.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer