Sådan beskyttes din pc, mens du lærer online

sikkerhed
sikkerhed

Dagens hurtige liv afhænger af teknologi. Hurtig teknologisk udvikling har omdannet fysiske klasseværelser til virtuelle klasseværelser. Studerende ved ofte ikke, at teknologi kan have sikkerhedsmæssige ulemper. Vi vil diskutere måder at beskytte computere på, mens du lærer online!
Opbevar ikke den samme adgangskode for adgang!


Studerende har nu skiftet online på grund af coronavirus. Selvom de tidligere havde trænet online efter eget valg, er dette nu blevet et sikkerhedsproblem. Sikkerhed bringer os til det faktum, at små børn ikke ved, hvordan de skal beskytte deres computere. De ved ikke, hvordan man bruger e-mails og websteder til at få adgang til deres noter. Persondatasikkerhed har også været en bekymrende bekymring for mange forældre. Et rent klik fra dit barn kan tillade, at en virus inficerer din computer! Essay KitchenDu kan bestille artikler om computersikkerhed i. Vis disse for at lære dine børn om computersikkerhed og dens betydning.

sikkerhed

Nogle forældre behøver ikke bekymre sig, så længe deres computere og filer er adgangskodebeskyttet. Falsk! Hvad hvis alle dine filer, oplysninger og sociale medier har den samme adgangskode? Hvis en hacker finder en dør til at få adgang til en af ​​dem, kan den hacke alle dine andre platforme og data. Nu skal du undre dig over, hvordan du beskytter din computer mod hackere. Vi ved hvordan!

Du bør altid prøve at holde længere og mere komplekse adgangskoder. Når websteder beder dig om at medtage store bogstaver, tal, forskellige tegn og otte til ni bogstaver i dit kodeord, gør de det ikke for at irritere dig. De gør det for din sikkerhed!

Har du glemt dine adgangskoder? Prøv at gemme offline!

Det er meget lettere for hackere at få adgang til profiler og data med en simpel adgangskode. Et simpelt klik på en e-mail kan give dem adgang til din pc. Men hvem husker forskellige, komplekse adgangskoder? Ingen. Det er ikke muligt at have mange sociale medieplatforme og ikke glemme adgangskoden til mindst en af ​​dem. Besøg på et ubeskyttet eller anerkendt websted kan resultere i, at hackere får adgang til alle personlige studenteroplysninger. Computersikkerhed for studerende er blevet vores primære bekymring. Alt er ændret online nu, selv uddannelse! En del af dette er at uddanne studerende om måder at gemme adgangskoder offline på.

Forståeligt kan du sende adgangskoder til en e-mail-konto eller dine sociale medier. sohbet i kassen. Det er ikke sikkert der; i stedet er det mere udsat for misbrug! Du kan gemme dine adgangskoder i din mobiltelefon eller i dine noter. Men hvis der er en opdatering, eller du glemmer at tage backup, mister du alle dine oplysninger. Den bedste måde er at skrive dine adgangskoder på et stykke papir i din dagbog. Du kan gemme det et sikkert sted og kontrollere det, hver gang du glemmer en af ​​dine adgangskoder.

Undgå piratkopierede materialer!

Gutter, det er ikke så sikkert, som du kan lide at downloade piratkopieret materiale, fordi det er let og gratis. Der er ingen måde at sukkerfrakke på denne linje. Men så snart du starter piratkopieret materiale, er du tilbøjelig til malware. Malware er en datasugende vampyr! Det stjæler alle data fra din software og computer. Hackere kan bruge dette til at afpresse dig. Tillad aldrig brugen af ​​dit fortrolige materiale mod dig, især fordi du er uforsigtig med din sikkerhed. Som studerende kun EduJungles Du skal have adgang til pålidelige websteder som f.eks. Du finder eksempler på materiale til at skrive en artikel eller læse om en opgave online.

Hvis du får adgang til piratkopieret materiale og upålidelige websteder, giver du dem adgang til andre websteder, du har brugt i denne periode. De kan stjæle dine oplysninger, sænke din computer og ødelægge din computers softwareeffektivitet. Ekstra ukendt baggrundsarbejde nedsætter din computer. Dette er ikke engang den værste del. Den forfærdelige ting er, at du ikke engang ved, at der er adgang til dine data! Vær ikke dum, start med at spille sikkert og smart for din sikkerhed.

sikkerhed

Sørg for, at din software er opdateret!

Forældet software er en gateway til hackere. Gammel software begynder at miste effektivitet og kan gå ned når som helst. Det er mere sandsynligt, at der sker, hvis en virus eller hacker har adgang. Du vil ikke længere finde dig selv at stille spørgsmål som hvordan man forhindrer hacking på din computer. Hold din software opdateret. Hackers vira kan være luskede. Hver dag opstår der nye trusler, som kun et opdateret softwaresystem kan opdage.

Opdateret software er mere kraftfuld og mere effektiv. Det vil ikke kun give dig en bedre oplevelse, når du arbejder på din pc, men det vil også kæmpe mod alle vira. Forældet software kan ofte ikke identificere farerne ved nye virusstammer og datahackingsteknikker. Men en ny, opdateret software finder den og bekæmper den på få minutter. Det beskytter dine data som en forælder! Hvorfor nøjes med mindre, mens en lille opdatering kan beskytte din computer for meget! Det tager kun tredive minutter at opdatere softwaren. Vær ikke doven! Omkostningerne ved ikke at opdatere din pc-software kan være meget høje. Et øjeblik med slaphed kan give andre mulighed for at misbruge dine data eller afpresse dig.

Brug en firewall til at beskytte data!

En firewall kræves til skolecomputere. Skolehacking er også blevet almindeligt. Ligesom onlineundervisning er blevet en norm! Hackere stjæler ofte data fra skolecomputere til afpresning på skoler eller får adgang til kursusmateriale gratis. De kan endda stjæle bøger og lektier online fra skolens websted. De kan også få adgang til personlige profiler for studerende med følsomme oplysninger! Ikke at have et stærkt datasikkerhedssystem kan være til skade for skolens omdømme! Forældre er nu i stigende grad opmærksomme på online hacking af skoleproblemer.

sikkerhed

En firewall overvåger oplysninger ind og ud. Det giver ikke fremmede enheder eller vira adgang til computere. Kun autoriserede enheder kan oprette forbindelser. En firewall skaber en mur mellem pålidelige og upålidelige netværk! Det gennemgår altid oplysningerne på din computer for at holde dine data sikre og sunde!

Som resultat…

Det er sikkert at sige, at brug af disse metoder giver dig mulighed for at beskytte din computer, mens du lærer online. Det vil også gøre din læringsoplevelse ti gange bedre. Nu behøver du ikke bekymre dig om uautoriseret adgang til dine computere. Dine data er sikre. Du kan fokusere på at lære fredeligt og tage virtuelle lektioner!


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer