Hyundai Assan styrker Kocaeli brandvæsen

hyundai assan tilføjede styrke til brandvæsenet i Kocaeli
hyundai assan tilføjede styrke til brandvæsenet i Kocaeli

Hyundai Assan, en af ​​de førende fabrikker i Kocaeli, leverede udstyrsassistance til Kocaeli Brandvæsen. Med en ceremoni afholdt i Kocaeli brandvæsen blev redningsmaterialer leveret til afdelingsleder Doğan Kara.

REDNINGSMATERIALER DONERET


Producerer i Kocaeli og lægger vægt på projekter for socialt ansvar, Hyundai Assan har styrket Kocaeli Fire Department, der leverer service med det nyeste teknologiske udstyr. Hyundai Assan, som tidligere støttede Kocaeli Metropolitan Municipality Fire Department i mange spørgsmål, donerede denne gang redningsforsyninger til Kocaeli Fire Department.

LEVERINGSCEREMONI I BRAND

Hyundai Assan fabrikschef Wongyun Park, Hyundai Assan administrationsenheder Direktør Hongman Yoon, Hyundai Assan produktionsdirektør Uygur Kosal, Kocaeli brandvæsenchef Doğan Kara, interventionsafdelingsleder Kadir Köktürk, forebyggelses- og træningsafdelingsleder ved ceremonien afholdt i Kocaeli Metropolitan kommunes brandvæsen Ömer İslamoğlu, İzmit Regional Supervisor Hüseyin Gürbüz og brandmænd deltog.

"VI ER GLAD MED AT VÆRE I KOCAELİ"

Og de var glade for at være i Tyrkiet, hvilket indikerer produktion i Kocaeli Plant Manager for Hyundai Assan Wongy Park; ”Jordskælvet, der fandt sted i Izmir den 10. oktober, gjorde os dybt triste. Mange mennesker døde, hundreder af familier blev hjemløse. Siden 1997 har den økonomiske, sociale og kulturelle udvikling den smukke by Kocaeli, Tyrkiet arbejdet for. Vi oplevede århundredets katastrofe i denne by i 1999. Efter jordskælvet i Izmir kom spørgsmålet 'hvad kan vi gøre' op i tankerne. Derfor donerer vi redningsudstyr til vores Kocaeli brandvæsen. Vi håber, at der ikke vil være nogen katastrofe i vores land, og disse værktøjer bruges kun til uddannelse. Når de bruges i tilfælde af en katastrofe, letter disse værktøjer både redningsteams arbejde og donerer værdifulde liv til os ”.

"GIVET STYRKE TIL VORES MAGT"

Kocaeli Metropolitan Kommunes brandvæsenchef Doğan Kara takkede ledere af Hyundai Assan; ”Kocaeli Fire Department leverer service i 18 centre med 485 medarbejdere og 700 frivillige brandmænd. Han har en stor redningsoplevelse efter katastrofen i århundredet i 1999. Vi deler denne erfaring ved at træne hundreder af brandmænd hvert år. I dag har redningsudstyret, der er doneret af Hyundai Assan-fabrikken til vores brandvæsen, styrket vores styrke. Disse vil blive brugt til at redde liv i en mulig katastrofe. Jeg takker Hyundai Assan-ledere for deres donation ”.

58 STYKKEUDSTYR

2 fuldt udstyrede Strongarm-døråbningssæt, 5 kabler til frakobling af håndtag, 5 knusende hilti, 16 trådløse rævehalsave, 20 hilti-batterisæt og 10 hilti-opladere blev sendt til Kocaeli Metropolitan Municipality Fire Department af Hyundai Assan. doneret. Efter overdragelsesceremonien præsenterede Kocaeli Metropolitan Kommunes brandvæsenchef Doğan Kara frivillige brandmandveste til ledere fra Hyundai Assan. Hyundai Assan Factory Manager Wongyun Park tog et billede, mens han iførte sin frivillige brandmandvest.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer