IMM øger internetstøtten til studerende til 150 GB pr. Måned

ibb giver internet support til studerende hver måned
ibb giver internet support til studerende hver måned

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), som har til formål at støtte studerende til at indhente den digitale verden og let få adgang til information, øger den gratis internetservicekvote i bibliotekerne. WiFi-kvoten stiger til 150 GB pr. Måned. Ansøgningen begynder at fungere den 24. november, lærerdagen.


Med henblik på at yde yderligere bidrag til studerende, der ikke har internet derhjemme, og som har problemer med at få adgang til fjernundervisning, øger IMM IMM WiFi-servicekvoten i biblioteker til 5 GB pr. Måned med en daglig kvote på 150 GB. Med den service, der er gyldig i 17 biblioteker med IMM WiFi-point i hele Istanbul, vil de studerende være i stand til at bruge det gratis internet, mens de forbereder sig til deres eksamener eller forsker i deres lektioner. Med applikationen, der begynder at fungere den 24. november Lærerdagen, vil alle studerende og borgere være i stand til at drage fordel af den hurtige og sikre internetoplevelse til personlig udvikling og digitale uddannelsesmuligheder.

4 MILLIONER BRUGERE

Forbedring af kvaliteten af ​​infrastrukturtjenester øgede Tyrkiets største gratis WiFi internetnetværk IMM, antallet af abonnenter nåede op på 4 millioner. Det sigter mod at øge antallet af brugere af IMM WiFi, som i øjeblikket betjener i gennemsnit 7 tusind brugere om dagen ved 679 tusind 100 adgangspunkter, med nye placeringer, der skal tilføjes. I gennemsnit er 3 lokale og 700 udenlandske nye brugere registreret til IMM WiFi hver dag.

KVALITET, HURTIGT OG SIKKER INTERNET

Med IMM WiFi-tjenesten leveret af IMM i de overfyldte offentlige transportbiler, torv, park, mole, bibliotek, kulturcenter, universitet, sportsanlæg og turistmæssige sociale områder tilbydes borgerne en kvalitet og sikker kommunikationsoplevelse.

MEGET Nemt at drage fordel af

For at drage fordel af den gratis internettjeneste er det tilstrækkeligt, at brugerne opretter forbindelse til det trådløse İBB WiFi-netværk fra deres internetpunkter via smartphone, tablet eller laptop.

  IMM BIBLIOTEKER MED WIFI-SERVICE

  region Beliggenhed   region Beliggenhed
1 Baçakçehir Rasim Özden Oren-biblioteket 11 Kucukcekmece Metin And Library
2 Beyoglu Taksim Ataturk Bibliotek 12 Sariyer IBB Sariyer Bibliotek
3 Çekmeköy Alemdag Fatma Aliye Library 13 Sultanbeyli Prof. Dr. Ilhan Varank Bibliotek
4 Esenler Bariç Manço offentlige og børnebibliotek 14 sultangazi Haci Bektaç-i Veli-biblioteket
5 Esenler Esenler National Garden Library 15 Tuzla Idris Güllüce-biblioteket
6 Eyüpsultan Erdem Beyazit-bibliotek 16 Umraniye Ahmet Süheyl Ünver-biblioteket
7 erobrer Ahmet Kabakli-biblioteket 17 Umraniye Negle Nimet Bayraktar-bibliotek
8 erobrer Ayçe Hatun Lodge Bibliotek      
9 Kartal Kartal Halil Inalcik-biblioteket      
10 Kartal Muallim Cevdet Bibliotek      

 


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer