IMM gennemfører vinterforberedelser

ibb afsluttede sine vinterforberedelser
ibb afsluttede sine vinterforberedelser

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) afholdt "2020-2021 Winter Preparation Meeting" inden for rammerne af bekæmpelse af vinterforhold. På mødet i Disaster Coordination Center (AKOM) blev forberedelser i hele Istanbul drøftet. I modsætning til møderne i tidligere år blev de foranstaltninger, der blev truffet i pandemien, også delt. I år vil 1.351 køretøjer og 7 tusind personale arbejde i vinterdriften af ​​IMM.


Under de to-dages møder, som AKOM var vært for, blev de endelige punkter, der var nået i forberedelserne til en glat vinter i Istanbul, evalueret. På den første dag af møderne kom IMM-direktorater og tilknyttede selskaber, og den anden dag kom 39 distriktskommuner sammen og holdt et møde for at bekæmpe dette års vinter.

IMM VURDEREDE DENNE FORBEREDELSER I FULD PERSONALE

İSKİ, İETT Generaldirektorat, İBB Vejvedligeholdelse og infrastrukturkoordinering. Department, IMM Department of Fire Brigade, IMM Department of Environmental Protection and Control, IMM Support Services Department, IMM Transportation Department, IMM Rail System Department, IMM Science Works Department, IMM Information Technology Department, IMM Social Services Department , İBB Police Department, beslægtede İBB-tilknyttede virksomheder og andre interessenter i den private sektor i byen.

SNEBEKÆMPELSESKAPACITET ER BESLUTTET

Inden for rammerne af det arbejde, der udføres af IMM under vinterforhold, vil 1.351 køretøjer, entreprenørudstyr og 7 tusind 31 personale arbejde i år. Bugsering og redningskøretøjer holdes klar på hovedarterien og ringveje, og mulige trafikulykker og ophold på vejen vil blive reageret hurtigt af holdene. Landsbyveje holdes åbne med traktorer med hærdningsapparater, der skal gives til styringen af ​​hovedmændene. Dette års kampkapacitet blev bestemt som følger;

Ansvarligt vejnet: 4.023 km

Antal ansatte                                : 7.031

Antal køretøjer og arbejdsmaskiner: 1.351

Saltlager: 301.308 ton

Box Salt (til kritiske punkter): 300 stykker

Løsningsstatus: 64 tanke (1.290 tons kapacitet, 25 tons i timen produktion)

Antal traktorer (til landsbyveje): 147

Kran - Antal redningsmænd: 13

Metrobus rute: 187 km (33 jordbearbejdningsmaskiner)

Køretøj givet til motorveje: 38 PTO-lastbiler

Ice Early Warning System: 60 station

PANDEMET TÆNDES

I forhandlingerne blev det besluttet at hjælpe filmteamene, der arbejder i marken i pandemien i tilfælde af forstyrrelser i deres transport på grund af ugunstige vejrforhold. Distriktskommuner blev bedt om at være følsomme over for støtte fra omstrejfende dyr. Undersøgelser vil blive udført af IMM Veterinary Services Directorate teams til fodring og behandling af omstrejfende dyr.

MOBILE BUFFERE STÅR AF KØRERE IGEN

IMM vil fortsat tilbyde varm drikke, suppe og vandtjeneste til chauffører, der venter i trafik i kraftige snefald, mobile kiosker og på kritiske punkter og veje.

At øge vigtigheden og styringen af ​​offentlig transport, anvendelse af vinterdæk, vejradvarsler osv. Borgerne vil blive informeret om emner gennem medierne.

OPERATIONER UDFØRES AF AKOM

Før de forventede ugunstige vejrforhold mødes relevante IMM-enheder og repræsentanter for institutioner på AKOM, og koordination vil blive givet her. Holdene vil udføre deres arbejde i tråd med de meddelelser, der modtages fra BEUS (Icing Early Warning System), der er etableret på 60 point over Istanbul. Sporing og retning af holdene vil blive leveret gennem køretøjssporingssystemet.

Hjemløse borgere, der bor på gaden, vil være vært i IMM-faciliteter, der er forberedt til hjemløse, efter at de er blevet samlet af polititeams og gennemgået sundhedstjek.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer