IMM fokuserer på metroprojekter i 2021

at fokusere på metroprojekter i ibbs år
at fokusere på metroprojekter i ibbs år

İBBs præsident Ekrem İmamoğlu præsenterede "Istanbul Metropolitan Kommunes budget for 2021" i forsamlingen. Sagt, at der er vanskelige tider globalt på grund af pandemiprocessen, sagde İmamoğlu: "På trods af alt dette kan jeg som følge af vores effektive beslutninger om økonomisk forvaltning i lyset af dagens data sige, at vi næsten opnåede en afbalanceret budgetsucces i 2020".


Understreger, at den mest udfordrende faktor i 2020-tabellen er den finansielle gæld på 5,8 milliarder TL og over 2 milliarder euro, som den tidligere administration pålagde IMM, sagde İmamoğlu, "Euro, der var 2020 TL i januar 6,6 Den yderligere gældsbyrde på 9,1 millioner Istanbul-beboere på grund af dens stigning til 16 lira er 5,4 milliarder tyrkiske lira ”. İmamoğlu understregede, at dette tal svarer til de samlede lønninger for alt IMM-personale i ca. 3,5 år. Understreger, at de udarbejdede budgettet for 2021 ved at tage højde for Istanbulites forventninger og krav, sagde İmamoğlu, ”Vi planlagde vores samlede budgetindtægter til 25,5 mia. TL og vores budgetudgifter til 28,9 mia. TL. Vi har et underskud på 3,4 milliarder lira. Vi reducerede dette underskud til 2020 milliarder lira i 4,6-budgettet. Vi forudser dette tal som 2021 milliarder lira i 3,4-budgettet. Vi betalte 2020 mia. Lira-gæld i de første 10 måneder af 3,9. Fra vores tilknyttede selskabs side er vores samlede budget i 2021 31 milliarder lira, og det samlede deltagelsesoverskud, vi forventer, vil være 2 milliarder lira. Således vil vores samlede budget nå op på 75,5 milliarder lira ”. At sige, at "en tredjedel af udgiftsbudgettet, som vi forventer at være 2021 mia. TL i 28,9, er investeringsbudgettet", understregede İmamoğlu, at de vil foretage en nettoinvestering på omkring 11,1 mia. TL næste år. İmamoğlu understregede, at institutionens konsoliderede investeringsbudget vil nå i alt 3,9 milliarder TL, hvoraf 1,6 milliarder TL til İSKİ, 1,3 milliarder TL til IETT og 18 milliarder TL til datterselskaber.

İmamoğlu sagde, at nøjagtig en tredjedel af udgiftsbudgettet, som vi forventer at være 2021 milliarder lira i 28,9, er investeringsbudgettet ”og understregede, at de vil foretage en nettoinvestering på omkring 11,1 milliarder lira næste år. İmamoğlu sagde, “6,5 milliarder TL af dette beløb er forbeholdt transport, 2,3 milliarder TL til miljøinvesteringer, 1,2 milliarder TL til katastrofestyring og bytransformation og 1 milliard TL til sundheds- og sociale tjenester og kulturelle aktiviteter. Ud over de 11,1 mia. Lira-investering, der er planlagt til IMM; Det samlede antal af vores konsoliderede investeringer vil nå 3,9 milliarder tyrkiske lira med 1,6 mia lira ISKI, 1,3 mia lira IETT og 18 mia lira datterselskaber ”.

Iİmamoğlu sagde, at de formede 2021-budgettet baseret på Istanbulites krav og forventninger, og delte følgende oplysninger:

 • For 10 af de 6 linjer, der er stoppet på grund af mangel på midler, vil vi fortsat prioritere dette spørgsmål, ligesom vi fandt midler i 2020 og leverede direkte job til cirka 4.000 mennesker.
 • Med de 8 forskellige beskæftigelseskontorer, vi åbnede, har vi ydet beskæftigelse til yderligere 10 400 Istanbul-beboere.
 • Med Rumeli Hisarüstü-Aşiyan kabelbane vil vi gennemføre og tage vores 11,9 jernbanesystemlinjer på i alt 3 km inklusiv inkl. Delvis metrolinje İkitelli-Bahariye og delvis sporvogn Cibali-Alibeyköy.
 • I 2022 vil vi sætte 32,8 skinnesystemer med en samlet længde på 4 km i brug.
 • Vi afslutter det foreløbige projekt og gennemførlighedsundersøgelser af metrolinjen Hızray og İncirli - Sefaköy - Beylikdüzü, som er startet og fortsatte designstudier, og vi starter udbudsprocessen.
 • Ud over de 2 tunneludgravninger, vi gennemførte efter tiltrædelsen, lykkedes det at udgrave 6 nye tunneler, og vi vil gennemføre dem i den kommende periode.
 • Vi har ydet lån til 2 køretøjsproduktion i 144 forskellige kontrakter, der skal bruges i jernbanesystemer. Produktionen af ​​120 køretøjer er afsluttet, produktionen af ​​24 køretøjer fortsætter. Vores låneforhandlinger fortsætter med køb af 572 køretøjer i alt med to separate kontrakter.
 • Vi vil købe 300 nye busser og sætte dem i drift hurtigst muligt, så Istanbuliterne kan rejse mere effektivt under Covid-processen.

"VORES PRIORITET ER AT UDVIKLE EN LOKAL DEMOKRATI-MODEL EKSEMPEL FOR VERDEN"

At sige, at "At udvikle en eksemplarisk lokal demokratimodel for verden er en anden prioritet," forklarede İmamoğlu også de beslutninger, de tog ved deres fælles tankebord:

 • Med moderationen fra Istanbul Planning Agency, som vi netop har oprettet, åbnede vi arkitektkonkurrencer for 18 byrum. Som et resultat blev 72 lokale og 48 udenlandske projekter besluttet gennem en demokratisk valgproces, hvor mere end 352 tusind borgere i Istanbul stemte.
 • Hovedsagelig Taksim-pladsen, Bakırköy Cumhuriyet-pladsen, Salacak, Üsküdar og Kadıköy De endelige projekter, inklusive firkanter, blev valgt. Fra og med 2021 starter vi processen, hvor vi vil bringe pladser, der passer til Istanbuls historiske identitet og personlighed.
 • I samme sammenhæng vil vi være den første kommune i vores land, der gennemfører deltagelsesbudgetimplementering i 2021, svarende til hvad vi gjorde under forberedelsen af ​​den strategiske plan sidste år. Til dette formål starter vi opkald fra juni.
 • Derudover vil vi fremskynde projekter inden for jordskælvsberedskab og især bytransformation. Vi vil mobilisere alle vores bestræbelser på at gennemføre Istanbul Jordskælvsråd, hvor vores regering, ministerier, kommune og eksperter vil arbejde sammen om jordskælvsberedskab og udstyre dette råd til at tage fuldt autoritative beslutninger uafhængigt af politik.
 • Med "IMM-finansierings- og garantisystemet", som vi snart vil annoncere for bytransformationsbehov, vil vi støtte Istanbul til at slippe af med den risikable bygningsmasse på en garanteret og hurtig måde.
 • Vi vil bringe de forslag, vi har udarbejdet til inddragelse af penthouses i systemet, tilbage i en sammenhæng, der vil forhindre tab af rettigheder opnået i byomdannelsesprojekter og lette finansieringen af ​​projekterne.
 • Vi vil søge retfærdige og hurtige løsninger i bytransformationsprojekter ved hjælp af BİMTAŞ og KİPTAŞ.
 • I Istanbul vil vi udvikle bæredygtige relationer med kreative industrier og lancere nye og kraftfulde initiativer til at omdanne vores by til et innovationscenter.
 • På trods af Covid vil vi gøre betydelige fremskridt inden for kultur, kunst og sportsinvesteringer og begivenheder.

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer