IETT 2021-budget accepteret! Metrobus-køretøjer fornyes

iett år boutique accepterede metrobus køretøjer fornyes
iett år boutique accepterede metrobus køretøjer fornyes

IMET's 2021-budget, investeringsprogram og strategiske plan blev godkendt af IMM-forsamlingen. I sin præsentation erklærede IETT General Manager Alper Bilgili, at de vil købe 300 nye busser til metrobussen, og med det nye system starter de i december vil private offentlige busser blive startet med at blive drevet af IETT.


2021-budgettet, investeringsprogrammet og den strategiske plan for IETT's generaldirektorat, en af ​​de tilknyttede institutioner i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), blev drøftet på IMM-forsamlingen.

IETTs generaldirektør Alper Bilgili præsenterede IETTs 7 milliarder 250 millioner lira 2021-budget for IMM-forsamlingen, og sagde, at den 150 år gamle institution begyndte at tjene med 2020 elektriske offentlige transportbiler på øerne i 60. Bilgili mindede om, at administrationen og administrationen af ​​lilla busser og offentlige busser blev overført til IETT for nylig og erklærede, at ansøgningen starter i december.

Om at de vil købe 300 højkapacitets- og sikre busser næste år for at forny metrobusflåden og øge dens kapacitet, sagde Bilgili: ”Med denne investering sigter vi mod at reducere den nuværende tæthed i metrobussen. På denne måde vil vi begge delvist forny vores eksisterende metrobusflåde, som allerede har afsluttet sin økonomiske levetid, og øge komforten og sikkerheden for vores passagerer ”.

BUSKAPACITETER FALDT MED 40 PROCENT I UDBUDET

Bilgili påpegede, at de betjener hvert punkt i Istanbul med i alt 6.337 køretøjer og 14 stop, idet de sagde: ”Mens de transporterede 272 milliard 18,5 millioner passagerer ved at tage 1 millioner ture årligt i den præ-pandemiske periode, faldt antallet af ture med 373 procent med epidemien. Vi har dog fastlagt vores strategiske mål for 40. Den første af disse er at øge passagertilfredsheden yderligere. Til dette tager vi en række skridt til at realisere offentlige transporttjenester på en mere sikker, mere behagelig og rettidig måde ”.

IETT DRIFTER ALLE BUSSER

Påmindende om, at de vil skifte til forening af privat transport under taget af IETT fra næste måned, fortsatte Bilgili sine ord som følger:

”Med denne nye model bliver ledelsen af ​​alle busser stort set samlet. De vigtigste fordele ved den nye model er; fleksibel planlægning, linieoptimering, integreret transport, kapacitetsforøgelse og øget passagertilfredshed. For at gøre bæredygtighed effektiv, vil vi handle med målene om at bruge ressourcer effektivt, reducere driftsomkostninger, øge bevidstheden om socialt ansvar og reducere miljøpåvirkningerne. I 2020 tilføjede vi 18 busser til vores IETT-flåde til 130 millioner lira. Jeg vil gerne sige, at vi afsætter 7 milliard 250 millioner lira af vores 2021-budget, som planlægges at være 1 milliarder 650 millioner lira i alt til investering, dvs. nye køretøjskøb. "

"GULD" PRIS TIL IETT FRA SOCIALE MEDIER

Med angivelse af, at vedligeholdelsesaktiviteterne for busserne også revideres af Mekanikerkammeret uafhængigt af IETT-revisorer og vedligeholdelsesfirmaer, gav Alper Bilgiyi følgende oplysninger:

”Vi tilstræber også at sprede vores effektive kontrolsystem til alle busser efter omdannelsen af ​​private offentlige busser. I tråd med vores mål om at popularisere og udvikle intelligente transportteknologier; Vi handler med det formål at anvende nye teknologier, udvikle eksisterende teknologier i køretøjet, forbedre og formidle passageroplysningskanaler. Vi reagerer på kravene fra vores passagerer på sociale medier på en hurtig og løsningsorienteret måde. Denne succes er blevet værdsat af forskellige organisationer. Social Media Awards Tyrkiets mest betroede mærker blandt Gold Award-vinderen i 2020 var IETT. "

I sessionen delte Engin Çelik på vegne af CHP, Hamdi Demirhan på vegne af AK-partiet, Suat Sarı på vegne af det gode parti, og Volkan Yılmaz på vegne af MHP deres synspunkter. 2020-budgettet for IETT's generaldirektorat, som senere blev sat under afstemning, blev godkendt med 208 bekræftende stemmer.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer