İmamoğlu: 'Kanal Istanbul er et projekt i slutningen'

imamoglu canal istanbul er et projekt, der er afsluttet
imamoglu canal istanbul er et projekt, der er afsluttet

IMM trykkede på knappen for at producere "Disaster Focused Social Housing" i Izmit af KİPTAŞ. İBBs præsident Ekrem İmamoğlu besøgte det land, som projektet skal bygges på i december med Fatma Kaplan Hürriyet, borgmester i Izmit. İmamoğlu, journalist, sagde: ”I dag afgav vores præsident en erklæring, og 'Channel Istanbul-projektet er afsluttet. Vi vil afgive et internationalt tilbud, 'sagde han. Du er IMM-præsident; Hvad synes du? Til spørgsmålet: "Lad mig udtrykke det meget tydeligt; Definitionen af ​​'slut' er korrekt. Kanal Istanbul er afsluttet. Fordi det ikke bliver gjort. Det er også afsluttet i borgernes øjne, det er et projekt, der er kommet til en ende i verdens velrenommerede finansielle institutioner og velrenommerede bygningsvirksomheder. Vi ønsker, at det slutter som et projekt. Hvorfor? Fordi; For at Istanbuls fremtid ikke skulle komme til en ende. Vores aktiviteter i denne retning vil fortsætte ”.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) og Izmit Municipality tog skridt til at producere 'Disaster Focused Social Housing' af KİPTAŞ. IMM-præsident Ekrem İmamoğlu mødtes med İzmit-borgmester Fatma Kaplan Hürriyet i Arızlı-kvarteret, hvor projektet vil blive realiseret. İmamoğlu og Kaplan turnerede først landet, hvor fundamentet for projektet skal lægges, og derefter på samme tidspunkt var KİPTAŞ General Manager Ali Kurt foran kameraerne.

İMAMOĞLU: "ISTANBUL, TYRKIET HVER ASPEKT AF LOKOMOTIV af"

İmamoğlu sagde: "Vi ville se dette sted med vores præsident, lykønske og se, hvordan vores forhold går, og hvad de næste etaper bliver."

"Jeg må sige: Istanbul, Tyrkiet lokomotiv fra alle vinkler. hvert skridt taget i Istanbul, Tyrkiet imponerer virkelig. En anden dimension af Istanbul, især forpligtelsen til at have et meget tæt forhold i form af en dialog med den nærliggende region Tyrkiet. Start næsten fra Bolu helt til Edirne, en anden ende er fra Balıkesir-Bursa, det vil sige Istanbul er en by, der påvirker hele Marmara-regionen på en måde. Med sin trafik, liv, energi, produktion, alle aspekter ... Kocaeli er en af ​​de provinser, som den etablerer den strengeste kommunikation med. "

İMAMOĞLU: "İZMİT ER KOCAELIS TUNGE SKADE"

Imamoglu bemærkede, at Istanbul og Izmit har lignende problemer inden for produktion, industri og urbanisering, ”Vi har fremsat et sådant hovedprincip, at vi skal udvikle evnen til at handle sammen, det være sig vandpolitikker, energipolitikker, transportpolitikker. Også her etablerede vi den hurtigste kommunikation med Kocaeli. Dette er faktisk et behov. Izmit er også Kocaelis hjerte og sjæl. Faktisk er Izmit lokomotivet i denne storby. Dette lokomotiv har også en borgmester, der er meget hårdtarbejdende, meget entusiastisk og elsker sin region. Dette er en chance for os. Derfor bragte denne sunde form for dialog os hurtigt til denne konklusion ”.

İMAMOĞLU: "VI SKAL VÆRE GOD KOMMUNIKATION I HVERT TRIN, DER SKAL TAGES VED HJÆLP FOR JORDBÆV

At sige "Men vi ønsker ikke at blive her," Imamoglu bragte spørgsmålet til jordskælvsproblemet:

”Jordskælv er vores prioriterede dagsorden, den vigtigste dagsorden i Istanbul. Dette gælder også for Kocaeli. Især her, i hvert skridt, der skal tages i jordskælvets navn, fra byomdannelse til socialt boligbyggeri af denne art og andre spørgsmål, skal vi til enhver tid være i god kommunikation. Vi vil udvikle dette. Og forhåbentlig tager vi skridt sammen for at gøre Izmit, Istanbul og den nærliggende geografi til en solid struktur, der mindst vil blive påvirket af jordskælvet. Vores dialog fortsætter med ministeriet om dette spørgsmål. Dette er virkelig et spørgsmål over politik; et nationalt spørgsmål. Jeg hæver det endda som uafhængighedsproblemet, hvilket faktisk er tilfældet. Når de analyseres, vil alle føle det. Jeg håber, vi fortsætter med at gøre meget bedre ting med vores Fatma borgmester og vores İzmit kommune. "

İMAMOĞLU: "VORES DØR ER ÅBEN FOR KOMMUNEN FRA ALLE PARTER"

İmamoğlu understregede, at deres døre er åbne for kommuner, der tilhører ethvert politisk parti, ”Udvikling af forretning og solidaritet med enhver kommune, der banker på vores dør, er en forståelse, der passer til vores Istanbul og vores vejgang. Lad os også understrege dette. Vores dør er ikke låst til nogen, men snarere åben vid åben. Lad os have meddelt dette her, ”sagde han.

KAPLAN: "PROJEKTETS NAVN VIL 'KİPTAŞ İZMİT ÇINAR HOUSES'"

Deling af de oplysninger, som İmamoğlu lovede at støtte dem under hans besøg på İzmit, efter at han blev valgt som IMM-præsident, delte İzmit borgmester Hürriyet informationen om, at projektets navn vil være "KİPTAŞ İzmit Çınar Houses", inspireret af kommunernes logo. Om at de vil prioritere sundhedspersonale, der kæmpede heroisk under pandemiprocessen i projektet, sagde Kaplan:

”Vi kom sammen for tre måneder siden sammen med IMM-holdene. Først bestemte vi titlerne for hvad der kan gøres i Izmit, og efter disse titler startede vores enheder gradvist forhandlinger om projekterne. Tre måneder senere starter vi projektet 'Disaster Focused Social Housing', som er en af ​​de vigtigste søjler i disse projekter ved at sige 'Bismillah' her i dag. Vores kære præsident kom for at se landet i dag. KİPTAŞ fandt stedet meget hurtigt, tog sig af indkøbsværkerne og forberedte projektet meget hurtigt. Det er et meget vigtigt og stolt job for os. I nærværelse af alle Izmit-beboere takker jeg min kære præsident og hans værdifulde team for at være vores brødre og søstre for at komme til os. Vi sagde 'Vi vil gøre gode ting'. Vi troede det. Med støtte fra vores præsidenter er dette en start i Izmit. Meget bedre projekter vil fortsætte. "

KURT: "VI SKABER FONDEN I DECEMBER"

I erklæringen om, at de som KİPTAŞ har realiseret et eksemplarisk samarbejde med Izmit Kommune, sagde KİPTAŞ General Manager Kurt, at de sociale huse, de vil bygge i regionen, vil være i boutique-stil. Om at de vil lægge grunden til det projekt, de vil producere for borgere, der bor i Kocaeli, og som ikke er registrerede hjem, sagde Kurt: ”Fra i dag har vi fået vores licenser fra vores distriktskommuner. Vi afslutter de økonomiske processer i den nærmeste fremtid. Vi styrer denne proces ved at indsamle efterspørgsel. Det er et projekt bestående af cirka 143 uafhængige enheder. Vi forsøger at udføre alle processerne i vores projekt på en gennemsigtig og deltagende måde. Sådan gjorde vi vores tidligere projekter. Vores største forståelse i den nye æra; At være gennemsigtig og deltage. Vores undersøgelse er afsluttet i går. Med beslutninger fra mere end 10 tusind 300 deltagere vil vi snart beslutte om de afgørende faktorer, især inden for finansdelen. Jeg ønsker held og lykke til Izmit. Jeg håber, at dette vil øge bevidstheden om at øge Izmits holdbare bygningsmasse og være et eksempel for andre sektorrepræsentanter, der skal laves fra nu af ”.

SVARES SPØRGSMÅLENE TIL JOURNALISTERNE

İmamoğlu, Kaplan og Kurt; Efter ekskursionen flyttede han til Izmit Kommune. Trioen, der endnu en gang mødtes med pressemedlemmer i forsamlingshallen, delte deres synspunkter på projektet. İmamoğlu fortalte journalister, der spurgte detaljerne i projektet, “Tekniske detaljer, mine venner, vil dele alle aspekter med dig i december. Men dette er en kendsgerning: Det har bestemt en moderne forståelse af boliger. Vi vil gerne rejse et projekt i Izmit med et design, der vil gøre menneskers levevilkår af højeste kvalitet, miljøvenlig, høj designkraft, ikke almindelig, men tværtimod berige byen og give folk en følelse af 'Jeg ville være glad for dette hus'. Vi reflekterer disse ikke kun for Izmit, men også for alle bygningskarakterer fra KİPTAŞs nye æra. Naturligvis jordskælvsresistent; "Det er vigtigt for os også at være et godt eksempel i denne henseende."

“DEN ENDELIGE DEFINITION ER KORREKT; FOR DET BLIVER IKKE "

En journalist stillede 3 spørgsmål til İmamoğlu. İmamoğlu, journalisten, “Først; hvad vil prisen være, vil minimumslønnen blive overholdt? Sidst; AK-partiets Kocaeli-repræsentanter siger om projektet: "Dette projekt udføres for Ekrem İmamoğlus hjerte." Vil du have et svar på dette? For det tredje; I dag afgav vores præsident en erklæring og sagde: 'Channel Istanbul-projektet er afsluttet. Vi vil afgive et internationalt tilbud, 'sagde han. Du er IMM-præsident; Hvad synes du? ”Svarede han på spørgsmålene:

”Jeg læste beskrivelsen undervejs. Lad mig være meget klar; Definitionen af ​​'slut' er korrekt. Kanal Istanbul er afsluttet. Fordi det ikke bliver gjort. Det er også afsluttet i borgernes øjne, det er et projekt, der er afsluttet i verdens anerkendte finansielle institutioner og velrenommerede bygningsvirksomheder. Vi ønsker, at det slutter som et projekt. Hvorfor? Fordi; For at Istanbuls fremtid ikke skulle komme til en ende. Vores aktiviteter i denne retning vil fortsætte.

Hvis der bygges 150 boliger i Izmit for at gøre det til mit hjerte, ville jeg ønske, at selvom vi har styrke, ville mit hjerte komme til liv hver måned, lad os bare bygge et hus i Izmit. Efter min mening var vores AK Party brødre og søstre glade for den tjeneste, vi udførte her, og de blev overraskede over, hvad de skulle sige med glæde. Men det var en god definition. Jeg håber, vi får mange hjerter i Izmit.

Mindstelønnsspørgsmålet er vigtigt for os. Strengt at foretage en rate baseret på mindstelønnen arbejder mine venner i ethvert socialt boligprojekt. jeg håber at Også her tvinger mine venner også en afbetalingsmodel, der kan betales med mindstelønnen ved at skubbe disse grænser, de arbejder. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer