İmamoğlu afgav en erklæring fra Covid-19 til Kanal Istanbul og om mange spørgsmål

Fra imamogl til covid fra kanal istanbula og forklaring på mange spørgsmål
Fra imamogl til covid fra kanal istanbula og forklaring på mange spørgsmål

IMM-præsident Ekrem İmamoğlu var gæst hos journalisten İsmail Küçükkaya på Fox TV. İmamoğlu besvarede mange spørgsmål fra Küçükkaya, fra efterforskerundersøgelsen for Kanal Istanbul til kampen mod Kovid-19.


Imamoğlu sagde, at Kanal Istanbul ikke er en "stat", men et "valgprojekt", "Det er mig, 'O inspektør, O indenrigsminister; hvor var du? Hvor var den offentlige kilde ved valget, da min modstander kæmpede med IMMs køretøjer? Jeg spekulerede på, om han var en 'offentlig skater'? İmamoğlu reagerede på implikationen af ​​"separatist" i undersøgelsesdokumenterne ved at vise kortet, der viser ruten til Kanal Istanbul. İmamoğlu sagde: ”Ved du hvad dette er? Jeg fortæller den inspektør; Jeg fortæller også vores indenrigsminister, der mistede sin neutralitet ved at sige 'Jeg dikterede inspektørens sprog, jeg lod ham underskrive', og han viste det med sine ord: Dette er separatisme. Deling af oplysningerne om, at 70 procent af landene omkring Kanal Istanbul ejes af privatpersoner, sagde İmamoğlu, at 7 millioner kvadratmeter jord har skiftet hænder de sidste 40 år. Imamoglu bemærkede, at antallet af dødsfald i Istanbul steg mere end to gange i forhold til november året før, "Dødsfaldene oversteg 3 i de sidste 400 dage af november i år". İmamoğlu opfordrede til, at HEPP-poster deles med dem inden for rammerne af effektiv kamp mod Kovid-19.

Ekrem İmamoğlu, borgmester i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), var gæst i programmet "Democracy Square with İsmail Küçükkaya", der blev sendt på Fox TV. İmamoğlu besvarede Küçükkayas spørgsmål på dagsordenen i live-udsendelsen. Svarene fra İmamoğlu på Küçükkayas spørgsmål var som følger i henhold til emnetitlerne.

"LET; JURIDISK TILBAGE "

"Hvordan finder vi en løsning, der er relevant for situationen i Istanbul og Tyrkiet? Antallet af sager i IMM, som var ca. 800 i april-maj, har nu oversteget 2000. Dette betyder, at den næsten tredobles. Science Advisory Board dannet af IMM siger, 'Dette vokser meget hurtigt, det spredes meget hurtigt, det er blevet meget almindeligt nu; lukning er et must. ' Jeg kom ud og forklarede det. Forstod du for Guds skyld noget af de trufne foranstaltninger? Jeg forstår ikke noget. Dette job er en seriøs forretning nu. Jeg kender sundhedsfagliges hengivne arbejde og sundhedsministeren, men vi er nødt til at lukke ned. Selvfølgelig er vi i en vanskelig situation. Men sagde de ikke; "En stærk stat er den stat, der står ved sin nation i vanskelige tider." De sagde; vi vil altid være sammen med dig. Der er en risiko og risiko for, at i morgen når et niveau, som vi ikke kan undgå den næste dag. Først vil vi holde vores folk i live.

Staten holder sit folk i live. IMM-præsident vil ikke tale om dem. Hvad er lethed? Læn dig tilbage, se! Vi har dog ikke beslutningskompetence. Selvfølgelig kan jeg ikke. Jeg er en ansvarlig leder. "

"Tusinder af sager skal anerkendes"

”Der er en HES-applikation. Ret godt. Mig; Ministeren finder det ikke uretfærdigt, guvernøren finder det ikke forkert. Vi tigger, vi siger; 'HES-applikation er en meget værdifuld ting for at reducere antallet af forurening, jeg lykønsker dig, tak. Lad os gøre HES-applikation i busser. Giv os patienternes information. Lad os annullere dem fra systemet, selv når en patient kommer i bussen, lyder en sådan alarm, så det er klart, at han er syg, og der træffes den nødvendige handling. ' De siger ting som at dele personlige data. Enten er jeg en del af staten; gør det ikke. Det bliver til: 'Sir, send os en liste over ryttere. Lad os se, hvilke patienter der er kommet videre. ' Hvad hvis jeg sender det 1 dag efter at jeg er kommet ombord? Uden integration og sameksistens er det ikke muligt. "

OBS på fredagens bønner

”Der er noget andet i Istanbul: I dag er vi på fredag. Jeg udførte fredagsbønnen i den historiske Murat Pasha-moske i Aksaray i sidste uge. Jeg kom ind; 70 procent af menigheden er udenlandsk statsborger. Imam Effendi måtte advare og fjerne dem, der brød ordren. Hvor meget forstår udlændinge der, hvad vi fortæller om foranstaltningen? Ifølge FN-rapporten; Der er omkring 1 million 660 tusind flygtninge og asylansøgere i Istanbul. 'Miss Uganda' blev valgt i Esenyurt! Herfra opfordrer jeg indenrigsministeriet. Lad dem give os en liste over de lande, der implementerer HEPP. Lad os anvende HES til udlændinge på deres indgang til vores land. Vinteren kommer, folk kan ikke bede udenfor, de prøver at kollapse indeni. Herfra er jeg kalder Istanbul mufti, vores guvernør. Lad dem træffe foranstaltninger på fredag. Det er allerede taget. Det blev ikke besøgt i et stykke tid. Se, luk ikke; 3 uger fri. Vi kan ikke komme nogen steder ved at tale om moskeen eller bussen. Belgien er 8 ud af 1 af os. Vi har 2-3 gange flere patienter, 2-3 gange flere dødsfald der. Hvis vi er så succesrige, så lad mig være et offer og fortæl hele verden om det. "

EN DAGLIG UDGAVE I KUN ISTANBUL 180

”Efter mine indlæg på sociale medier om stigningen i antallet af dødsfald, kaldte hr. Minister mig, 'Hvad hvis det ikke var på Twitter ...'. Jeg sagde hr. Minister; 'Jeg har delt dette problem med dig siden april.' Jeg ringede til ham to eller tre gange om dette emne. Jeg sagde 'Du fortalte mig helt andre ting'. I dag bor jeg i mit kvarter, og jeg tøver virkelig. Folk har i øjeblikket svært ved at finde et sted på hospitaler. ”Vi arbejder for de nødvendige foranstaltninger,” sagde han. 'Jeg vil hjælpe dig. Jeg vil vise værkets størrelse, 'sagde jeg. Ved du, hvad vores samlede dødstall er den 17. november? 410. Antal dødsfald fra infektiøse sygdomme samme dag, 164. Jeg fortæller kun Istanbul. 18. november; Det samlede antal dødsfald er 424, antallet af smitsomme sygdomme er 167. I går var jeg i parlamentet. Det sluttede klokken 11. En grænseflade faldt ud af tristhed. Det samlede antal dødsfald nåede 441 i går. Samlet antal dødsfald som følge af smitsomme sygdomme, 180. Kun i Istanbul. "

"FIRE HUNDREDE GÅR FØRSTE GANG I ISTANBUL HISTORIE"

”I de sidste 3 dage går tetraedriske tal for første gang i Istanbuls historie. Ved du, hvad den gennemsnitlige daglige død i november sidste år i Istanbul? Det daglige gennemsnit er omkring 205. Det er fordoblet. Antallet af dødsfald, vi har nået i Istanbul fra 1. marts til 19. november, er 10 tusind 681. Kun Istanbul. Jeg skriger: 'Alt sammen vil jeg have en 3-ugers lukning sammen.' I sin rapport siger vores IMM Science Advisory Board: "Medmindre der er en fuldstændig lukning, opnås det ønskede resultat ikke, og begrænsede foranstaltninger kan starte en periode, der vil få mere alvorlige konsekvenser i denne forstand." Husk, vi er en nation, der har en ferie på 11-12-13 dage i perioder, der falder sammen med nationale og religiøse helligdage. Vi er vant til at lukke vores virksomheder. Lad os gøre det tak. Vi holder vores folk i live. Vi vil overvinde vores økonomiske vanskeligheder helt. Jeg tøver. "

"Hvor mange gange er vi blevet inviteret til KANAL ISTANBUL"

”Jeg vil gerne sige en kort og kortfattet sætning til ministeren (Murat Kurum, minister for miljø og urbanisering): En minister ved navn 'miljø' og 'urbanisme' i navnet på sit kontor vil være her med kanalen kaldet 'Bosporos frihed' med Suez Parallelt med Panama ... Så hvad skal jeg sige? Jeg kan ikke finde ord at beskrive. Han taler om kontakt, hr. Minister. Hvor mange invitationer har vi. Vi har en præsentation, vi har en briefing, vi har et panel om kanalen. Hvor mange gange er jeg blevet inviteret. Har de været interesserede og reageret på vores invitation; det gjorde de ikke. Sendte de en repræsentant; de sendte ikke. Jeg var heller ikke tilfreds med det. Jeg gjorde bogen af ​​værkstedet og sendte det til deres respektive kontorer. Næsten 30 forskere lavede deres rapporter i bøger; Jeg sendte det. Vendte du dig og sagde: "Hr. İmamoğlu, hvad synes du?" Hr. Minister? Du kom til Istanbul i disse kritiske tider, processer. Sagde du 'Kære İmamoğlu, lad os tale om dette i 2 timer, fortælle os'? Han gav et eksempel fra Melen. Med hensyn til Melen tager den afdøde præsident Demirel med DSIs generaldirektør, tager sin minister med sig, kommer til Istanbul, og om Melen besøger vores nuværende præsident, hr. Erdogan ham, mens han var borgmester.

"Jeg var fantastisk, NÅR jeg læser undersøgelsesbrevet"

”Lad os nu komme til emnet for efterforskning. Fredag ​​modtog jeg et forespørgsel. Jeg blev forfærdet, da jeg læste den. Forresten vil jeg gerne takke Meral Akşener for hendes følsomhed. Fredag, efter at jeg modtog dette brev, havde jeg et besøg hos Mr. Akşener. Jeg vidste ikke, at han ville deltage i dit program. Jeg fortalte dem, fordi jeg var meget trist. Jeg var bange. I henhold til artikel 123 i forfatningen hævder inspektøren, at jeg tog en handling, der krænker den administrative integritet. Mere end det; 1 fuld side indebærer om mig som "Den separatistiske stat anerkender ikke autoriteten". Kom derfra. Hvem er du For det første er han den splittende. Han skrev dette, udarbejdede en anklage og bad mig om at vidne. Nogle vil komme ud og sige; 'Ingen separatisme, opfattelsen gør. Det bliver kun bedt om at udtrykke fra at spilde offentlige midler ... 'Kom over disse ting.'

"ISTANBUL HAR INGEN HELE TIL SIKKE"

”Kanal Istanbul-projektet er et valgprojekt. Det kaldes 'skøre projekt'. Istanbul har ingen tolerance for vanvid. Du har allerede gjort Istanbul skør. Dette er et projekt, der blev lanceret i 2011 med det skøre projektkoncept. Præcis 9 år senere kom den igen med en kontroversiel VVM-rapport. Titusinder af Istanbul-borgere, inklusive mig selv, indgav en appel mod VVM-rapporten. Snesevis af retssager blev anlagt. Jeg har også en sag; Der er både personlige og virksomhedsmæssige. Ved du, hvad der kaldes 'retssagsprocesserne er ikke forbi, og VVM-rapporten er ikke klar' på teknisk sprog? Det er endnu ikke et projekt, det er et projekt. "

"DER ER INGEN KONCEPT SOM ET STATSPROJEKT"

”70 procent af jorden her er nu privatejet. Da det først blev forklaret, var definitionen: 'Vi afslører ikke detaljerne i dette projekt for nogen. Vi ønsker ingen fordel. ' I dag hører 70 procent til deres personlige ejendom. Ifølge vores beslutninger har 3 millioner kvadratmeter for nylig skiftet hænder på bare 5-40 år. (Viser kortet, der viser ruten til Kanal Istanbul) Ved du hvad dette er? Jeg fortæller den inspektør; Jeg fortæller også vores kære indenrigsminister, der mistede sin neutralitet ved at sige 'Jeg dikterede inspektørens sprog, jeg underskrev det': Dette er separatisme. Nu har de opnået 'statsprojektet.' Der er ikke et sådant koncept. Dette er valgpropaganda. I slutningen af ​​dagen blev det så personligt; Et jordprojekt, 70 procent personlig; hvordan statsprojektet. Selvom vores minister for 'miljø' og 'urbanisme' beskriver dette sted med Bosporus, svarer det til Suez og Panama, som er bygget for at forhindre tusindvis af kilometer i at blive viklet ind og glemmer Montreux. Dette spørgsmål er blevet talt om i 5 dage. Ingen ringer og siger, "Kære İmamoğlu, hvad synes du om dette?"

"OFFENTLIG 'KILDE' ELLER OFFENTLIG 'SLIDING'?"

”I min skriftlige erklæring sagde jeg, at dette ikke var et statsligt projekt, og at en sådan erklæring ikke kunne findes. Lad os komme til den offentlige del af dette. Vi kæmper for børn. Vi betaler en enkelt krone til dem. Men jeg har virkelig brug for at råbe: 'O inspektør, o minister for indre anliggender; hvor var du? Hvor var den offentlige kilde ved valget, da min modstander kæmpede med IMMs køretøjer? Var han en 'offentlig slip'?

Hvor var denne omhyggelighed, da indenrigsministeren landede i Gaziosmanpaşa med statshelikopteren? Præsident afholdt fem møder om dagen i Istanbul. Jeg kender omkostningerne ved disse sammenkomster, fordi kilden til alle disse omkostninger kom fra vores kampagneteam.

Indenrigsministeriet er ikke en myndighed, der mister sin neutralitet. Jeg vil gerne sige, at jeg ikke kun afgiver en erklæring, men også udøver alle mine juridiske rettigheder. "

"350-400 MILLIONER BUDGET ER KRAVET"

”Jeg prøver at være så følsom og omhyggelig med jordskælv. Mens jeg giver et eksempel, siger jeg 'A party B party'. Jeg gør dette spørgsmål til et nationalt spørgsmål. Jordskælv er en statsstrategi, en national mobilisering. Jordskælv i Istanbul faktisk et problem med Tyrkiets uafhængighed. Hvis oxa Istanbul, er hele Tyrkiets hjerte fast. 50 procent af importen, 60 procent af eksporten og 35-40 procent af nationalindkomsten er i Istanbul. Det virkelige spørgsmål, vi skal tale om, er ikke 'hvad vil vi gøre efter jordskælvet'. Emne; 'Hvad skal vi gøre indtil det tidspunkt?' Vi er nødt til at tale om dette. Det er bydende nødvendigt, at Istanbul transformeres, ikke styrkes. Omkostningerne ved at transformere Istanbul er et budget på mindst 350-400 milliarder. "

"MENNESKER VIL IKKE TESTE HUSERNE"

”Ifølge den videnskabelige forskning, der blev udført i 2018, vil mindst 48 tusind bygninger blive stærkt beskadiget efter jordskælvet. Dette betyder ødelæggelse. 146 tusind bygninger er moderat beskadiget. Som pilotområde gennemfører vi test i Avcılar og Silivri. Nogle gange er vores hænder og arme bundet. 30 procent af vores borgere i Silivri og 21 procent i Avcılar lader os ikke få testet deres hjem. Han ønsker ikke at se denne virkelighed i øjnene. Fordi vi endnu ikke har tilbudt ham nogen mulighed. Jeg har også lyttet til ministeren, jeg tvivler ikke på nogens gode vilje; Men hvis vi ikke integrerer denne strategi, kan vi ikke finde en løsning på jordskælvet. Så snart jeg blev bedre, gik jeg til Izmir. I de sidste to dage af min karantæne ringede jeg til ministerens kontor og sagde: 'Hvis de er i Izmir på fredag, vil jeg komme og besøge dem'. Der blev givet positiv feedback; men det blev aflyst den sidste dag. "

"LUKSUSBYGNINGER ER IKKE TRANSFORMATION"

”Jeg vil tale om vigtigheden af ​​Jordskælvsrådet. Luksusbygninger er ikke transformationer. Eksempler på Bağcılar og Bahçelievler er eksempler på bytransformation. Vi inkluderer ikke kun statslige institutioner, men også finansielle institutioner som banker og forsikringsinstitutioner, politik vil ikke blive forurenet med sund fornuft. I går blev en ordning vedtaget enstemmigt for Güngören. Det havde været i Avcılar før. Med dette arrangement kan du nu overføre folk fra den gamle bygning til den nye bygning med de samme rettigheder, hvis du har licens og zoneinddeling. Behovet for dette opstod fra vores borgeres forbehold på grund af forskellene i planerne for den gamle og den nye bygning i de tidligere aktiviteter inden for bytransformation. Lad os sige, at borgeren har en fem-etagers bygning, den bliver ikke mindre, men 5-etages. "

"DET ER NØDVENDIGT FOR POLITIK TIL AT TILBAGE TIL SAMARBEJDE"

”Vi har en økonomisk model i bytransformation. I stedet for at lade borgeren og entreprenøren være alene og skabe problemer, lad os ikke tillade uenighed. Vores økonomimodel; På den ene side KİPTAŞ, TOKİ eller en anden institution i distriktskommunen, et system bestående af borgere, entreprenører og banker. Borgeren skal indgå en aftale med KİPTAŞ og derefter finde finansieringen fra banken, entreprenørerne med licensen skal have dette job, og borgernes bygning skal omdannes. Borgere bør drage fordel af de fordele, der kan opstå under transformation. Hvis han ikke har råd til det, bør han lave lånerenteaftaler med banker, som vi er i kontakt med. Lad os give en løsning på borgernes problem med lave renter og langsigtede betalinger. Med disse metoder transformerer vi 190 uafhængige sektioner i Bağcılar og 150 uafhængige sektioner i Tuzla. Men disse politikker skal vende tilbage til samarbejde. "

"KÆRE MINISTER Ligesom vores idé"

”Da jeg talte med ministeren i februar, kunne han godt lide vores idé og sagde endda, at han ville føje den til sit program. Jeg sagde 'Jeg ville blive beæret'. Jeg ville møde vores delegationer. Katastrofer og pandemi greb ind. Vores delegation tog for nylig til Ankara. Der var to vigtige punkter i turen; den ene er jordskælvsrådet, og den anden er løsningen på det dårlige landskab i Fikirtepe. De så meget positivt på jordskælvsrådet fra de to beskrevne emner, men der er gået 2.5 måneder. Jeg venter ikke på en invitation, og de forventer heller ikke en invitation fra mig. Mit ønske til ministeren: Jeg vil gerne have, at han mødes med os om problemer som byplanlægning og Kanal Istanbul. Ministeren siger et ordsprog til mig som 'Når du ville, kunne vi ikke mødes'. Faktisk er det ikke sådan. Jeg vil sige, 'Lad os straks mødes om jordskælvet, vi vil dele med dig, hvad vi har' "

INTERVENTIONENS DANISK

”En ændring blev foretaget hos UKOME-repræsentanter. Repræsentanter, der ikke var relateret til emnet, blev sendt. Jeg er sikker på, at de og deres overordnede siger: 'Hvorfor kom vi her? De ønsker, at den politiske mekanisme skal have flere repræsentanter end kommunens beslutningstagningsmekanisme, at de har flertal. Det er rådgiveren for blokering af arbejde. Der er dog enorm støtte. Jeg er imod en håndfuld mennesker, der prøver at tjene husleje på taxa nummerplader. Jeg er sammen med nummerpladeholderen og taxahandlerne. Vi er en af ​​de værste taxa byer i verden. Taxachaufføren vinder ikke. Lejepriser er på loftet. Når han ikke vinder, vælger han linjer og passagerer. Antallet af taxaer er ikke steget i 30 år. Når disse negativiteter kommer sammen, kommer andre skuespillere til spil. Alle er forstyrrede af dette. Arbejderen er heller ikke glad. Vi løser dette. Vi opretter et transportakademi. Vi giver en status og et certifikat til dem, der vil være taxachauffører i dette akademi. Vi leverer en protokoltekst, der sikrer taxachaufføren. Vi bringer digitale betalinger. Vi vil udstyre taxierne med et system, der ikke kører dem rundt i trafikken. Vi arbejder på en særlig taxamodel for byen. Vi beskytter førerens sikkerhed og folkesundhed. Med den ordre, vi lægger, vinder håndværkere, alle fra Istanbul. UKOME vil tage en beslutning, vi vil forberede strategien med 5 tusind taxaer til Istanbuliterne. Vi vil afgive et tilbud med lejemodellen. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer