Indenlandsk håndgranatboks Klar til at komme ind i TAF's beholdning

indenlandsk granatboks klar til at komme ind i tsk-opgørelsen
Foto: Presidential Defense Industry

Præsidentskabets forsvarsindustri Præsident Prof. Dr. İsmail Demir meddelte, at EBK-M44 håndgranatboks blev produceret 100 procent lokalt og nationalt af Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ (STM), og at det var klar til at indtaste TAF's beholdning.


I sit indlæg på sociale mediekonti gav borgmester Demir oplysninger om EBK-M44 håndgranatboks og brugte følgende udsagn.

”Vi fortsætter med at udvikle nye produkter, der giver en fordel i marken med Mehmetçis behov, krav og oplevelser. EBK-M44 Håndgranatboks til private og private feltoperationer; Det blev produceret 100% lokalt og nationalt af STM med sin robuste, lette og funktionelle struktur.

EBK-M44 er velegnet til alle slags miljøforhold og giver mulighed for at bruge en enhåndsgranat inden for 2 sekunder uden at frigive våbenet. EBK-M44, som har et dobbelt sikkerhedssystem, sikrer en sikker betjening af granaten med mulighed for at sætte sig tilbage og bære granaten, selvom dens stift trækkes.

EBK-M44, som i sig selv er lille, har stor indflydelse og fordele, har gennemført alle de udfordrende tests, den har indtastet, og er klar til at indtaste TSK's beholdning. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer