Domestic Automobile TOGG indtager sin plads på MUSIAD EXPO 2020

indenlandske bil togg musiad expo tog sin plads
indenlandske bil togg musiad expo tog sin plads

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank, mange indenlandske leverandører Noterer sig, at Tyrkiets bilinitiativ sluttede sig til gruppen, "Tyrkiets bilprojekt, produktionsbilen har en vision langt ud over. Vi fremsatte vores krav og satte os for at etablere et mobilitetsøkosystem fra bunden. " sagde.


Minister Varank åbnede "MÜSİAD EXPO 2020 Trade Fair", topmødet om international økonomi, handel og finans arrangeret af Independent Industrialists and Businessmen Association (MÜSİAD). Minister Varank bemærkede, at der blev foretaget mange innovationer på messen i år:

Det faktum, at en hybrid tilgang følges ved deltagelse i messen, afspejler faktisk ånden i den nye æra. Takket være den teknologiske infrastruktur vil de, der ikke fysisk kan komme til MUSIAD EXPO, drage fordel af fordelene ved digitalisering. Selv efter messen er slut, vil handel være i stand til at fortsætte på den digitale platform, og nye samarbejder vil blive etableret.

Der blev truffet foranstaltninger på højt niveau mod epidemien for messens fysiske deltagere. Området, vi befinder os i, modtog Safe Service Certificate fra det tyrkiske standardinstitut (TSE), som er en institution i vores ministerium. Alle mål blev beregnet til mindste detalje og blev opfyldt.

Innovationen, der begejstrede mig i år på MUSIAD EXPO, var det første iværksætterfelt nogensinde. Lovende iværksættere i vores land vil mødes med investorer fra hele verden. Så; investeringskapital og intellektuel kapital kommer sammen; Innovative virksomheder vil have mulighed for at åbne sig for verden ved at få skala. teknologibaserede job, især Tyrkiet, har et betydeligt potentiale inden for iværksætterånd.

MUSIAD expo Endnu en overraskelse fra Tyrkiets bil. Jeg tror, ​​at vores indenlandske og udenlandske deltagere vil bruge meget tid på TOGG-standen. Tyrkiets bilprojekt med en vision langt ud over at producere biler. Vi fremsatte vores krav og satte os for at etablere et mobilitetsøkosystem fra bunden.

Mange indenlandske leverandører i Tyrkiet Automobile Enterprise Group (TOGG) sluttede sig til familien. Blandt leverandørerne er der unge startups og nystartede virksomheder, der aldrig har arbejdet med nogen hovedproducent før. Batteriproduktion vil også finde sted i vores land i samarbejde med et globalt brand. Vores køretøjer rammer vejen med 2022 procent lokale i 51 og fortsætter med 2026 procent hjemmehørende i 68.

Skøn viser, at den globale økonomi vil krympe med over 4 procent i år. Tyrkiet i en så vanskelig periode sammenlignet med mere succesfuldt at styre begge deres jævnaldrende i udviklede lande. I denne periode har den tyrkiske industri i vid udstrækning demonstreret sin evne til både at opretholde sin produktionskapacitet og hurtigt tilpasse sig ændringer.

Vi tager faste skridt mod dette mål med vores produktionsinfrastrukturer, vores fejlfri fungerende forsyningsnetværk, kvalificerede menneskelige ressourcer, hårdtarbejdende iværksættere og et stærkt F & U-økosystem. Vi skelner ikke mellem indenlandske og udenlandske i de politikker, vi anvender. at skabe beskæftigelse på Tyrkiets område, og som bidrager til alle for os, er det lokale og det nationale.

For at øge både indenlandske og udenlandske produktive investeringer i den nye periode Vi fremskynder strukturreformer. De skridt, vi har taget for nylig, værdsættes på den internationale arena. I Verdensbankens Nem at gøre forretning-indeks klatrede vi yderligere 10 steder til 33. plads.

Vi forbereder vores udenlandske direkte investeringsstrategi for at øge vores andel i globale værdikæder og tiltrække flere investeringer til vores land. Tyrkiet giver retning til den globale tendens, vi prøver vores magt for at gøre det til en førende aktør. Vi stræber efter at konstruere støttemekanismer, der vil tilskynde den reelle sektor til den bedst mulige måde.

De skridt, vi vil tage i samarbejde med vores handels- og investeringspartnere for at vokse sammen, vinde sammen og sprede dette til samfundet, kommer tilbage til os som en stigning i konkurrenceevne og velstand og åbner døren til en mere velstående fremtid.

MUSIADs præsident Abdurrahman Kaan erklærede, at der vil blive taget vigtige skridt med hensyn til eksport og kommercielle forbindelser mellem landene på messen, ”I år får deltagerne for første gang en hybrid fair oplevelse. Udstillere vil være i stand til at handle med deres besøgende ikke kun i messeområdet, men også på digitale platforme takket være den teknologiske infrastruktur. " han snakkede.

Kaan forklarede, at hundredvis af virksomheder fra 24 sektorer deltog i messen og gav information om de deltagende lande.

Efter den åbne TOGG-ledsagende delegation, der besøgte standen Varank-minister, har Tyrkiet udvekslet ideer med embedsmænd i forbindelse med bilproduktionsprocessen.

Varank besøgte også standene til MUSIAD Women og Young MUSIAD med standen, hvor Caravan Park Project, som blev implementeret af MUSIAD vedrørende campingvogne, som er steget i betydning under coronavirusprocessen.

MUSIAD EXPO 2020 Messe, hvor deltagere fra mange forskellige sektorer mødes, er vært for sine besøgende på TÜYAP Messe og Kongrescenter den 18.-21. November 2020.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer