Indenlandske bil TOGG fabriksbyggeri fortsætter hurtigt

indenlandske bil togg fabrikken byggeri fortsætter hurtigt
indenlandske bil togg fabrikken byggeri fortsætter hurtigt

Byggeriet af TOGG Platform Design and Production Center, hvor den indenlandske bil TOGG skal produceres, fortsætter hurtigt.


En video med detaljer om byggearbejderne blev delt på TOGGs Twitter-konto.

Følgende detaljer vedrørende værkerne blev delt: “Der blev foretaget 7 tusind kubikmeter udgravning, hvilket er nok til at udfylde 630 245 containere i alt. 11 tusind 27 kubikmeter fyldning blev lavet, nok til at fylde 500 puljer i olympiske størrelser. Ved sammenkobling af ende til ende blev der produceret 318 jordforstærkningssøjler, som når 17 kilometer og strækker sig fra Istanbul til Çanakkale. Efter malings- og energienhederne er 500 procent af de grundlæggende forstærkningsværker af kropsenheden afsluttet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer