Istanbulkart-ejere vil være i stand til at betale på ethvert tidspunkt, der passerer MultiNet Food Card

Gode ​​nyheder for Istanbulkart-ejere
Gode ​​nyheder for Istanbulkart-ejere

Den nye generation af finansteknologikoncernen Multinet Up og Belbim AŞ, firmaet Electronic Money and Payment Services i Istanbul Metropolitan Municipality, har underskrevet et vigtigt samarbejde. Inden for rammerne af samarbejdet tilføjes tusindvis af restauranter, caféer, buffeter og lokale markeder til brugen af ​​Istanbulkart, det offentlige transport- og livskort, der tilbyder betalingsløsninger til millioner af Istanbul-beboere. Fra og med 27. november 2020 vil istanbulitter kunne betale med deres Istanbulkart på hvert punkt, hvor MultiNet-måltidskortet videregives.


Ud over at være et transportkort foretager İstanbulkart forskellige samarbejder for at blive ”Byens livskort”. Betalinger kan ske med Istanbulkart på markeder, online shopping, museer, taxaer, caféer-restauranter og mange flere. Istanbulkart har nu tilføjet 30.000 nye point til sin betalingskanal i samarbejde med Multinet Up.

Partnerskabet mellem Belbim AŞ, pioneren inden for elektroniske betalingssystemer med den nye generation af finansteknologikoncernen Multinet Up, tilbyder 18 millioner Istanbulkart-brugere privilegiet at få kontaktløs betaling fra den mindste kiosk med Multinet Up-betalingsinfrastruktur til lokale markeder og store restaurantkæder. denne praksis vil gradvis spredes MultiNet vil være tilgængelig på 30.000 point i hele Tyrkiet i den kommende periode. Istanbulkart, transport og transport ikke fortsat spredning bestræbelser, der skal foretages med et enkelt kort af enhver betaling, Multinet Up vigtigt Med den stigende brug med samarbejdet vil kun fortsætte med at fungere i alle ikke i Istanbul, Tyrkiet.

Istanbulkart fortsætter med at sprede sine tjenester overalt og på alle områder og skabe projekter, der vil røre Istanbul-beboernes liv og tilføre værdi. Mens det hurtigt opnår sine mål om at blive udbredt inden for digitalisering og betalingstjenester uden for transport, skrider det skridt for skridt hen imod at skrive en guide til at bo i byen med et enkelt kort. Med 30 tusind nye point tilføjet til betalingsnetværket inden for rammerne af Multinet Up-samarbejdet er Istanbulkart begejstret for at tilbyde en ny oplevelse til sine ejere.

Multinet Up, et finansielt teknologivirksomhed, der leverer betalingssysteminfrastruktur til medlemsvirksomheder, gør en forskel i sektoren ved at støtte løsninger, der gør livet lettere for sine kunder med innovative forretningsmodeller. Multinet Up inkluderer 18 millioner Istanbulkart-brugere i sit økosystem og giver Istanbulkart-ejere mulighed for at drage fordel af fordelene ved Multinet Up-teknologi på caféer, restauranter og markeder.

Multinet Up, der har transformeret sektorerne inden for alle sine aktivitetsområder og banebrydende for den digitale transformation af sine interessenter siden den dag den blev grundlagt, har altid været banebrydende og innovationer. Multinet Up, der lancerede kontaktløs betaling i 2014 for første gang og lancerede den mobile tegnebog-applikation MultiPay siden 2015, brød ny grund med MultiPOS-applikationen, som den lancerede sidste år, og den kan kun bruges i restauranter, caféer og supermarkeder med mobiltelefoner uden behov for fysiske POS-enheder Det startede en ny æra i betalingssystemer ved at sætte dem i stand til at modtage betalinger.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer