İZBAN-timer İZBAN-stationer og İZBAN-kort

Izmir Metro Saatleri billetpriser Stationer og kort
Izmir Metro Saatleri billetpriser Stationer og kort

İZBAN er et af de største offentlige transportsystemer i vores jernbane i vores land med lufthavnsforbindelse, der tjener på en forstadslinje mellem Aliağa og Selçuk. Antallet af stationer i det hurtige transportkøretøj, der har titusinder af besøgende hver dag, steg først til 32 med åbningen af ​​Hilal og derefter til 38 med åbningen af ​​Torbalı-linjen. Med antallet af stationer 41, inklusive linjer åbnet senere, er İZBAN det jernbanesystem, der tager den store byrde af Izmir med hensyn til offentlig transport. Linjen fungerede i samarbejde med TCDD og Izmir Metropolitan Municipality 136 kilometer lang.

İZBAN Stationer


136 kilometer Alle af dem har deaktiveret adgang på İZBAN-linjen 41 Der er stationer. Fra henholdsvis nord til syd:

 1. Aliaga,
 2. Biçerov til,
 3. Hatundere,
 4. Menemen,
 5. Egekent 2,
 6. Ulukent
 7. Egekent,
 8. Ata Industry,
 9. Cigli,
 10. Mavişehir,
 11. Şemikler,
 12. Demirköprü,
 13. Narcissus,
 14. Karşıyaka,
 15. Alaybey,
 16. Naldöken,
 17. Turan,
 18. Bayraklı,
 19. Salhane,
 20. Halkapınar (transferstation),
 21. Alsancak
 22. Hilal (Transferstation),
 23. bælte,
 24. Sirinyer,
 25. Løb,
 26. revolution,
 27. District Garage,
 28. Esbas,
 29. Gaziemir,
 30. cisterne,
 31. Adnan Menderes Lufthavn,
 32. Cumaovası,
 33. Develi,
 34. Monopoly,
 35. roer,
 36. Kuşçubur er,
 37. taske,
 38. Tepeköy,
 39. Sundhed
 40. Belevi
 41. Selcuk

tjene stationer. Alaybey, Karşıyaka, Narcissus og Sirinyer stationer er under jorden, andre stationer er over jorden.

İZBAN Overførselsstationer

Fra Halkapınar og Hilal stationer til İzmir metro; Busser kan overføres fra Alsancak, Bicerova, Cumaovasi, Cigli, Egekent, Esbas, Halkapinar, Hatundere, Kemer, Mavisehir, Menemen, Salhane, Sarnic, District Garage, Sirinyer, Turan og Ulukent stationer. Adnan Menderes Lufthavn kan nås fra stationen med samme navn syd for linjen. Alaybey, Alsancak, Halkapınar og Mavişehir kan overføres til sporvognslinjer.

İZBAN Tidsplan

 • Ekspeditionstid: 05: 20
 • Ankomsttid til sidste station: 01: 23

Hvad tid åbner İZBAN?

İZBAN, der tjener på forstæderbanen mellem Aliağa og Selçuk, åbner kl. 05.20 på hverdage. Timerne kan undertiden variere i løbet af helligdage.

Hvad tid lukker İZBAN?

İZBAN, der tjener på forstæderbanen mellem Aliağa og Selçuk, lukker kl. 01.23 på hverdage. Timerne kan undertiden variere i løbet af helligdage.

İZBAN, der driver den 136 km forstæder linje mellem Aliağa og Selçuk, har 40 stationer langs ruten. Det er kendt som den nordlige akse mellem Aliağa og Menemen, den centrale akse mellem Menemen og Cumaovasi og den sydlige akse mellem Cumaovası-Tepeköy-Selçuk.

Om İzmir İZBAN

İZBAN er et af de største offentlige jernbanesystemer til offentlig transport i Tyrkiet med lufthavnsforbindelse, der tjener på forstæderbanen mellem Aliağa og Selçuk.

IZBAN, der begyndte sin rejse til forudgående drift i 30 i august 2010, blev etableret af TCDD og 50-partnerskaber mellem Izmir Metropolitan Municipality. Virksomheden blev betragtet som værdig til kategorien İşbirliği Bedste samarbejde ”i 3-kategorien af ​​International Association of Public Transport (UITP) for sin evne til at nå 225 tusind passagerer med den innovation, der blev skabt på en linje, der transporterer 2013 tusinde passagerer om dagen.

Antallet af stationer i İZBAN, der startede driften med 31-stationen, steg først til 32 med åbningen af ​​Hilal og derefter til 38 med åbningen af ​​Torbalı-linjen. Med introduktionen af ​​sundheds- og Selçuk-stationerne steg antallet af stationer til 40. Hilal er det andet skæringspunkt mellem İzmir Metro og İZBAN efter Halkapınar, og det har givet en stor bekvemmelighed for passagerer, der kommer fra sydlig retning til Izmir Metro ved at nå retning af Konak. Med åbningen af ​​stationerne i Developi, Tekeli, Beet, Kuşçuburun, Torbalı, Tepeköy, Sağlık og Selçuk, blev stationerne, der fulgte efter Cumaovası, 550 kilometer fundet.

Linien İZBAN, der strækker sig til Bergama i nord, afsluttes, når projektet er afsluttet. 185 vil nå kilometer.

İZBAN Tog

Det spanske CAF-selskab vandt treogtredive EMU-togbud, der blev afholdt i marts 2008. Togene begyndte at ankomme til Tyrkiet i april 2010. İZBAN, der trådte i drift den 30. august 2010, havde 2011 vogne på det tidspunkt. Ti E23000 togsæt blev lejet midlertidigt fra TCDD i august 2012. I marts 73 blev der købt fyrre EMU-tog fra det sydkoreanske Hyundai Rotem. Folk fra Izmir bestemte designet af disse tog, som blev annonceret at blive leveret om tre år. Antallet af İZBAN's nuværende sæt er 219 og antallet af vogne er XNUMX.

İZBAN togsæt består af tre vogne med en kapacitet på 2.250 mennesker og kan nå en maksimal hastighed på 140 kilometer i timen. Togsæt er 70 meter lange, 2,95 meter brede og 3,85 meter høje. Da flyvningerne foretages med dobbelt- eller tredobbelt sæt, når togernes længde mindst 140 meter og maksimalt 210 meter. Det blev annonceret, at E32000 togsæt med ti vogne, der er produceret til Marmaray, vil blive brugt i İZBAN fra august 2017. Det blev annonceret, at selv XNUMX vogne, hvoraf ni var dobbeltdækker, blev købt til brug.

Izmir Rail Systems Network Map - IZBAN Map

Izmir Rail Systems Network Map

zmir Rail Systems Network Map
Izmir Rail Systems Network Map

IZBAN Spørgsmål og svar

İZBAN og İzmir Metro transferstationer er som følger:

 • Halkapinar
 • Hilal


İZBAN togsæt består af tre vogne med en kapacitet på 2.250 mennesker og kan nå en maksimal hastighed på 140 kilometer i timen. Togsæt er 70 meter lange, 2,95 meter brede og 3,85 meter høje. Da flyvningerne foretages med dobbelt- eller tredobbelt sæt, når togernes længde mindst 140 meter og maksimalt 210 meter. For detaljer Klik her...Udbyder service på forstæderbanen mellem Aliağa og Selçuk, İZBAN åbner på hverdage og weekender kl. 05.20. Der kan være ændringer i løbet af disse helligdage. For detaljer Klik her...Fra stationerne Halkapınar og Hilal til metrostationen Izmir; Du kan overføre til busser fra Alsancak, Biçerova, Cumaovası, Çiğli, Egekent, Esbaş, Halkapınar, Hatundere, Kemer, Mavişehir, Menemen, Salhane, Sarnıç, Semt Garajı, Şirinyer, Turan og Ulukent. Adnan Menderes Lufthavn kan nås fra den samme navnestation syd for linjen. Overførsel fra stationerne Alaybey, Alsancak, Halkapınar og Mavişehir til sporvognslinjer er mulig. For detaljer Klik her...136 kilometer Alle af dem har deaktiveret adgang på İZBAN-linjen 41 Der er stationer. Fra henholdsvis nord til syd:

 1. Aliaga,
 2. Biçerov til,
 3. Hatundere,
 4. Menemen,
 5. Egekent 2,
 6. Ulukent
 7. Egekent,
 8. Ata Industry,
 9. Cigli,
 10. Mavişehir,
 11. Şemikler,
 12. Demirköprü,
 13. Narcissus,
 14. Karşıyaka,
 15. Alaybey,
 16. Naldöken,
 17. Turan,
 18. Bayraklı,
 19. Salhane,
 20. Halkapinar,
 21. Alsancak
 22. Hilal
 23. bælte,
 24. Sirinyer,
 25. Løb,
 26. revolution,
 27. District Garage,
 28. Esbas,
 29. Gaziemir,
 30. cisterne,
 31. Adnan Menderes Lufthavn,
 32. Cumaovası,
 33. Develi,
 34. Monopoly,
 35. roer,
 36. Kuşçubur er,
 37. taske,
 38. Tepeköy,
 39. Sundhed
 40. Belevi
 41. Selcuk

For detaljer Klik her...


İZBAN er et af de største bydækkende jernbanetransportsystemer i vores land, der leverer tjenester på forstæderlinjen mellem Aliağa Selçuk og er forbundet til lufthavnen i vores land. For detaljer Klik her...Load More

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer