Izmir Adnan Menderes lufthavn modtager ACI-pandemicertifikat

Izmir Adnan Menderes lufthavn modtager ACI-pandemicertifikat
Izmir Adnan Menderes lufthavn modtager ACI-pandemicertifikat

Izmir Adnan Menderes lufthavn har modtaget det certifikat, der er udstedt af International Airports Council (ACI World), der bestemmer pandemiske foranstaltninger.


Drevet af TAV-lufthavne opfyldte Izmir Adnan Menderes lufthavn de relevante kriterier og modtog "Airport Health Accreditation" oprettet af ACI World for sikker rejse i pandemiperioden.

TAV Ege General Manager Erkan Balcı sagde, ”Luftfart fungerer med regler, der er strengt reguleret over hele verden og gyldige på en global skala. Selvom regeringer er blevet alvorligt ramt af pandemien på grund af lukningen af ​​deres grænser, er luftfart blandt de sektorer, der hurtigst tilpasser sig de nye regler. Siden marts har vi fuldt ud implementeret de foranstaltninger, der er fastlagt af myndighederne for at beskytte vores medarbejderes og passagerers sundhed i Izmir Adnan Menderes Lufthavn. Lufthavnspandemi udstedt af DGCA lufthavne i Tyrkiet modtager vi certificeringsforanstaltningerne. Vi underskrev protokollen oprettet af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA). Nu har vi opnået vores certifikat ved at overholde de kriterier, der er fastlagt af ACI. "Vi har betjent vores passagerer uden problemer siden juni, hvor begrænsningerne delvist blev ophævet."

TAV lufthavne drives af deltagelse i programmer i Tyrkiet og i udlandet. I denne sammenhæng blev Ankara Esenboğa og Gazipaşa-Alanya lufthavne også certificeret af ACI.

Makedonien Skopje, Tunesien Enfidha og Monastir, Saudi Arabien Medina og Kroatien Zagreb lufthavne, der drives af virksomheden i udlandet, har også afsluttet akkrediteringsprocessen og modtaget et certifikat.

Izmir Adnan Menderes lufthavn betjente 10 millioner 4 tusind passagerer i de første 768 måneder af dette år.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer