Justitsministeriet til at rekruttere 418 embedsmænd

justitsministeriet vil få officer til at rekruttere
justitsministeriet vil få officer til at rekruttere

Justitsministeriet modtager 144 medarbejdere, herunder 100 psykologer, 156 pædagoger, 12 socialarbejdere, 3 statistikere, 2 arkitekter, 1 diætister, 418 byplanlægger.


12 statistikere, 3 arkitekter, 2 diætister, 1 byplanlægger i justitsministeriets centrale organisation og direktoraterne for retsmedicinsk support og offertjenester i provinsorganisationen, 1 psykologer, 144 pædagoger og 100 socialarbejdere, hvis antal og sted er angivet i listen i bilag 156 i henhold til resultaterne af den mundtlige eksamen. personale vil blive rekrutteret.

I overensstemmelse med bestemmelserne i Justitsministeriets embedsmandsundersøgelses-, tildelings- og overførselsforordning er 2020 gange antallet af det bebudede personale berettiget til at deltage i den mundtlige eksamen, forudsat at de placeres i 5-KPSS (gruppe B) ordre.

I henhold til KPSS-score og det aritmetiske gennemsnit af den score, der opnås ved den mundtlige eksamen, udnævnes antallet af medarbejdere, der meddeles, ved rangordning startende fra den højeste score.

Kandidater ansøger indtil 11:11:2020 mellem 25/11 / 2020-23 / 59/59. https://pgm.adalet.gov.tr De logger ind på e-forvaltningssystemet via internetadressen og foretager en elektronisk ansøgning. Ansøgninger fremsendt personligt eller via post accepteres ikke.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer