Justitsministeriet til at rekruttere 400 administrative officerer

justitsministeriet vil få den administrative officer til at rekruttere
justitsministeriet vil få den administrative officer til at rekruttere

Med en mundtlig eksamen og interview af Generaldirektoratet for Fængsler og Fængselshuse, 9 mænd (for strafferetlige institutioner med mandlige fanger og tilbageholdte), 5 kvinder (for strafinstitutioner, hvor kvindelige fanger og tilbageholdte er) I alt 300 studerende på administrationsofficer rekrutteres.


Fra den 27.11.2020 og indtil arbejdstidens afslutning den 11.12.2020 vil IT-filialdirektorater, hovedkontorer og kontorer for den offentlige anklagers tunge straffekontor blive fremsendt personligt, og ansøgninger fremsendt med post vil ikke blive accepteret.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer