Banesystemer Associate Degree Graduates afventer udnævnelse

kandidater fra jernbanesystemer venter på udnævnelse
kandidater fra jernbanesystemer venter på udnævnelse

Især tog jernbanesystemets tilknyttede kandidater udtryk for, at de ventede på en aftale, og at de var ofre. At udtrykke, at eksamensbeviserne for de afdelinger, de studerer, ikke fungerer for andet end TCDD og dets tilknyttede partnere, ønsker Rail Systems Associate Degree Graduates prioritet i rekruttering af personale i transportvirksomheder relateret til jernbaner.


Graduates fra Rail Systems Associate Degree meddelte deres anmodninger som følger; ”Som kandidatuddannede fra jernbanesystemer oplyser vi, at vi har en anmodning om at blive tildelt som en prioritet, og derefter beder vi om, at både TCDD og andre jernbanetransportlinjevirksomheder købes fra jernbanesystemets associerede gradafdelinger.

Som kandidater til jernbanesystemer har vi gennemført vores uddannelse og krævet uddannelse på de universiteter, vi har dimitteret og afsluttet vores praktikophold inden for TCDD på den mest effektive måde, derfor argumenterer vi for, at det vil være sundere at have Priority Rail Systems Associate Degree-afdelinger i alle jernbanenet i vores land.

Rekruttering af personale fra andre afdelinger end jernbanesystemets tilknyttede gradafdelinger i både officielle og private institutioner relateret til alle transportlinjer vedrørende jernbanerne gør os utilfredse, vi forventer, at der foretages forbedringer i denne retning, og vi ønsker beskæftigelse som unge jernbanesystemer tilknyttet kandidater.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer