Keltepe Ski Center faciliteter er ømme igen

keltepe skicenterfaciliteter udbydes igen
keltepe skicenterfaciliteter udbydes igen

Udbuddet for Keltepe Ski Center-faciliteter, der opererer under Karabük Youth and Sports Provincial Directorate, blev afholdt i sidste måned. Det blev imidlertid lært, at virksomheden, der vandt udbuddet, ikke underskrev en kontrakt, så anlægget blev sat i et genudlejningstilbud.


Keltepe Ski Center øvre og nedre udflugtsfaciliteter, der tilhører provinsdirektoratet for ungdom og sport i landsbyområdet Karaağaç i Karabük Center; Det blev anført, at cafeteria, køkken, leje af skiudstyrsvirksomhed vil blive tilbudt til leje i et år på et åbent bud. Udbuddet afholdes fredag ​​den 04. december 2020 kl. 11.00:XNUMX.

Af den samlede årlige lejeværdi af lejebudet Det blev registreret, at det var 5 tusind TL eksklusive 18 procent forskellige aktier, 6 procent moms, stempelafgift, kontraktstempelpris og 90 procent endelig garanti.

 


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer