Kentkart Mobile Service Vehicle er i tjeneste for Mezit People indtil 30. november

Kentkart mobile servicekøretøj står til tjeneste for befolkningen i mezit indtil november
Kentkart mobile servicekøretøj står til tjeneste for befolkningen i mezit indtil november

Mersin Metropolitan Municipality fortsætter sine bestræbelser på at sikre, at borgerne drager fordel af sund transport. Metropolitan Kommune giver borgere bekvemmelighed til integration af HES-kode i personlige rejsekort efter beslutningen om at være forpligtet til at gå ombord på offentlige transportbiler med HES-kode inden for rammerne af COVID-19-foranstaltninger.


For at borgere let kunne integrere og undgå tæthed, lancerede Metropolitan et mobilt servicekøretøj samt Akdeniz District Kentkart forbindelseskontor. Kentkart Mobile Service Vehicle, der begyndte at tjene foran den tidligere Mezitli Kommune i sidste uge, vil fortsat modtage transaktioner på samme sted indtil 30. november. Den samme service er planlagt til at blive leveret i andre distrikter i de kommende dage.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer