Riot Force Bridge Krydsfaser åbnes en efter en

krydsfaser med hurtig strømbro åbner en efter en
krydsfaser med hurtig strømbro åbner en efter en

Arbejderne ved oprørskrydsningen, som Şanlıurfa Metropolitan-borgmester Zeynel Abidin Beyazgül omhyggeligt understregede, er kommet til en ende. Fra i går vil chauffører, der ønsker at komme fra Abide til busstationen og esentepe og vil bruge Mardin-ringvejen, kunne bruge anvisningerne.


For at minimere trafikbelastningen i Şanlıurfa og for at sikre borgerne at rejse komfortabelt, undersøgte præsident Beyazgül, der sikrer fremskyndelsen af ​​arbejderne i det regionale direktorat for motorveje, de arbejder, der var afsluttet ved optøjer og modtog information fra firmaets embedsmænd.

Med en erklæring efter sit besøg understregede Şanlıurfa Metropolitan Kommunes borgmester Zeynel Abidin Beyazgül, at de arbejder med al deres magt for Şanlıurfa.

Formand Beyazgül: ”Vi står ved krydset mellem oprørspoliti. Som det er kendt, blev oprørskrydset udbudt af vores transportministerium. Vi er kommet til slutningen af ​​undersøgelserne. Denne retning er åbnet for dem, der ønsker at komme fra monumentet til busstationen og esentepe og vil bruge ringvejen Mardin. " brugte udtrykkene.

Vi laver nødvendige studier for at åbne andre veje ASAP

Borgmester Beyazgül sagde, at åbningsdatoer for andre destinationer er meget tætte, og vi udfører det nødvendige arbejde med vores stedfortrædere og borgmestre for ringvejen Nordvest. Held og lykke til vores Şanlıurfa, ”sagde han.

Borgmester Beyazgül, som også fik den første oplevelse af at køre veje åbnet med færdiggørelsen af ​​værkerne ved oprørskryds, understregede, at værkerne for den resterende nordvestlige ringvej fortsætter uafbrudt.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer