Mars 2050 Udstilling i Bursa

mars udstilling i bursa
mars udstilling i bursa

De vindende projekter i 'Mars 2050 Living Space Idea Competition' arrangeret i samarbejde med Metropolitan Municipality og Bursa Technical University blev præsenteret for indtryk af borgerne med udstillingen åbnet af borgmesteren i Metropolitan Municipality, Alinur Aktaş. Borgmester Alinur Aktas fra Metropolitan Kommune sagde, at udstillingen organiseret i professionelle kategorier og studiekategorier kan besøges gratis i Tayyare Cultural Center mellem 23. og 28. november.


Ceremonien organiseret i Tayyare Cultural Center for åbningen af ​​udstillingen; Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktaş og AK Party Osmangazi District Formand Ufuk Cömez og Bursa Technical University Fakultet for ingeniørvidenskab og naturvidenskab Fakultetsmedlem Prof.Dr. Beyhan Bayhan deltog også.

I sin tale ved åbningen af ​​udstillingen mindede borgmester i byen Alinur Aktaş om, at protokollen til Mars 2050 Living Space Idea Competition, 'adressering af spørgsmål om rumarkitektur og exoplanet urbanisme', blev underskrevet mellem Metropolitan Municipality og Bursa Technical University i 2019. Borgmester Aktaş sagde, at konkurrencen med i alt 30 tusind TL præmiepenge blev afsluttet med intens deltagelse, ”I den konkurrence, der inkluderer vanskelige forhold; "Det var rettet mod at give produkter til de nyligt udviklede aktivitetsområder om forskning, design og konstruktion af miljøet, ressourcer og levesteder i Mars og andre himmellegemer."

Borgmester Aktaş sagde, at interessante ideer dukkede op i konkurrencen i faglige og studerende kategorier, ”På grund af den epidemi, vi oplevede, blev ansøgningen forlænget indtil 1. juli, og deltagerne blev lettet. Konkurrence i kategorien Tyrkiet studerende fra hvor som helst i 29, sluttede sig til professionel kategori og 18 hold. Juryevaluering og kommunikationskoordineringsansvar blev givet af Dr. De vindende designideer i konkurrencen af ​​Ersan Koç blev bestemt og annonceret den 10. juli 2020. Vi vil gerne takke dem, der har bidraget til processen og bidraget til processen, især vores jurymedlemmer, ”sagde han.

Formand Alinur Aktaş bemærkede, at vinderen af ​​den professionelle kategori blev tildelt 10 tusind TL, den anden 5 tusind TL og den tredje 3 tusind TL. Derudover sagde borgmester Aktaş, at 3 hæderlige omtaler på hver 1000 TL blev præsenteret i denne kategori, og at 4 jury-tilskyndelsespriser mødtes med vinderne i den professionelle kategori. Borgmester Aktaş bemærkede, at der i studiekategorien blev uddelt 9 lige præmier, i alt 6 tusind TL.

Borgmester i Metropolitan Kommune Alinur Aktaş erklærede, at Keremcan Yılmaz og Erdem Batıbek var vinderne i den professionelle kategori og sagde: ”Ekin Kılıç og Ceydanur Katmer kom på andenpladsen, Merve Çengel og Onur Ertaş blev nummer tre. I den professionelle kategori vandt Özlem Demirkan, Huriye Önal og Uçman Tan's arbejde første omgang; Mertcan Tonoz, Büşra Kavcar og Mehtap Ortaçs arbejde vandt den anden hæderlige omtale; Arbejdet fra İrem Ercan og Talha Member blev også anset for værdig til den tredje hæderlige omtale. Igen i denne kategori blev værkerne af Selin Sevim og Ayşe Büşra Önş, Ecenur Sezgin og Berfin Ekinci også tildelt tilskyndelsespriser ”.

Borgmester Aktaş bemærkede, at i studiekategorien blev idéerne, der fortjente at modtage 6 co-præstationspriser og 2 incitamentpriser, bestemt. Præsident Aktaş sagde, ”I henhold til dette; Mine Dilmaç, Yaren Müge Arı, Berca Kavani, Envercan Vural, H. İbrahim Yılmaz, H. İbrahim Han, Özgür Yeşilçimen, Hüseyin Emir Aydemir, Şevval Çoksaygılı, Göksu Eda Yılmaz, İsazil Taş, Mohammed Faruk Korkmaz's projekter blev anset for værdig til co-præstationsprisen. I denne kategori var projektet af Muhammet Emin Çelik og Yaşar Şekeroğlu og Osman Çaputçu og Ecem Doğan-projektet også berettiget til at modtage en tilskyndelsespris ”.

Formand Aktaş erklærede, at tildelingen af ​​ejerne af værkerne, der var berettiget til at modtage priser i konkurrencen, blev deponeret direkte på deres bankkonti, og certifikaterne blev sendt til adresserne, da ceremonien ikke kunne afholdes inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger.

Bursa Technical University Fakultet for ingeniørvidenskab og naturvidenskab Fakultetsmedlem Prof.Dr. Beyhan Bayhan takkede borgmesteren for Metropolitan Kommune Alinur Aktas for hans indsats for at bringe projektet til liv. Prof. dr. Beyhan Bayhan sagde, at de er villige til at udføre forskellige lignende arbejder med Metropolitan Municipality.

Efter åbningen besøgte borgmester Aktaş udstillingsområderne sammen med protokolmedlemmerne og ringede til Keremcan Kırılmaz, vinderen af ​​den professionelle kategori 'der deltager i konkurrencen fra Izmir'.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer