Kappadokien vil være favoritten af ​​vinterturisme med Erciyes

med erciyes vil cappadocia være favoritten for vinterturisme
med erciyes vil cappadocia være favoritten for vinterturisme

Borgmester Büyükkılıç deltog i mødet om vinterturisme i Kappadokien, som også omfattede guvernører i Kayseri og Nevşehir.


Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Mamdouh Büyükkılıç'ın, som er Tyrkiets vigtigste vinterturismecentre og er uundværlig for udenlandske turister sidste år, Erciyes Ski Center og for 60 millioner år siden vulkansk bjerg Erciyes lava og tiltrak opmærksomhed fra hele verden og dannede fe skorstene fra asken i Cappadocia-regionen er favoritten i denne sæson af vinterturismen Han sagde, det ville.

især inden vintersæsonen 2020 i Rusland, Ukraine og mange europæiske lande fortsætter hjemsøget af Kayseri udenlandske turister, der ønsker at komme på ferie i Tyrkiet, Mount Erciyes og studere Nevsehir-evaluering som en pakke. I denne sammenhæng blev der afholdt et møde om vinterturisme i samarbejde med Nevşehir og Kayseri.

Mødet i Ürgüp Yunak Evleri Meeting Hall blev overværet af borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality. Foruden Memduh Büyükkılıç, Kayseri guvernør Şehmus Günaydın, Nevşehir guvernør İnci Sezer Becel, Kayseri provinsdirektør for kultur og turisme Şükrü Dursun og Erciyes A. Ş. Bestyrelsesformand Murat Cahid Cıngı og professionelle turister deltog.

CAPPADOCIA VAR PÅ BORDET MED ERCİYES

Vinterturisme ved møde tiltrak hele verdens opmærksomhed og dannede fe-skorstene i Tyrkiet, et vigtigt vinterturismecenter Erciyes Ski Center og for 60 millioner år siden blev vulkanen Erciyes lava og aske Cappadocia-regionen indgivet.

På mødet blev svaret på spørgsmålet om, hvordan Cappadocia-regionen også vil drage fordel af Erciyes Ski Center, hvor cirka 50 tusinde udenlandske turister forventes at komme denne sæson, og hvordan de to regioner kan blive et fælles turistmarked, søgt og hørt. Man lærte, at der blev taget vigtige beslutninger for at tage mere konkrete skridt.

I sin erklæring om emnet sagde borgmester Büyükkılıç, ”Vi betragter hinanden som en uundværlig del af Kappadokien og gør en indsats. I denne sammenhæng er Kayseri og Nevşehir destinationer i Kappadokien en region med et højt turismepotentiale i vores land, og udenlandske turister har strømmet til det i de senere år. Erciyes er et af de vigtigste centre i vores land inden for vinterturisme. På dette møde, vi holdt, foretog vi evalueringer af det arbejde, vi vil gøre for at øge potentialet i denne region. Jeg håber, at vores Erciyes-skisportssted og Cappadocia-regionen bliver favoritten af ​​vinterturismen i år, ”sagde han.

ET BESØG TIL borgmester URGUP

Efter mødet var borgmester Büyükkılıç, provinsdirektør for kultur og turisme Şükrü Dursun og Erciyes A.Ş. Sammen med Murat Cahid Cıngı, bestyrelsesformand, besøgte han borgmester i Ürgüp Mehmet Aktürk. Büyükkılıç sagde: "Vi vil bringe vores gæster sammen med Erciyes skønhed og den unikke historie i Cappadocia-regionen med de forbindelser, vi har udviklet med vores distrikt Ürgüp, som er strategisk placeret med hensyn til turistdensitet i vores region."


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer