Milas Bodrum lufthavn modtager ACI-pandemicertifikat

milas bodrum lufthavn modtog aci-pandemicertifikatet
milas bodrum lufthavn modtog aci-pandemicertifikatet

Milas-Bodrum lufthavn har modtaget certifikatet oprettet af International Airports Council (ACI World), der bestemmer pandemiske foranstaltninger.


Milas-Bodrum lufthavn, der drives af TAV-lufthavne, opfyldte de relevante kriterier og modtog "Airport Health Accreditation" oprettet af ACI World for sikker rejse i pandemiperioden.

TAV Milas-Bodrums operationskoordinator İclal Kayaoğlu sagde: “Selvom regeringer er hårdt ramt af pandemien på grund af lukningen af ​​deres grænser, er luftfart blandt de sektorer, der hurtigst tilpasser sig nye regler. Efter fremkomsten af ​​pandemien implementerede vi hurtigt og fuldt ud de foranstaltninger, der blev bestemt af myndighederne for at beskytte vores medarbejderes og passagerers sundhed i Milas-Bodrum Lufthavn. Vi modtog certificeringen af ​​lufthavnens pandemiske foranstaltninger udstedt af SHGM og underskrev protokollen oprettet af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA). Vi er nu tilmeldt programmet oprettet af ACI. Vi mener, at vores passagerer vil begynde at rejse sikkert, da pandemien mister sin virkning, og rejsebegrænsningerne ophæves.

I Tyrkiet, der drives af TAV Ankara Esenboga, Izmir Adnan Menderes og blev certificeret af ACI-Alanya Gazipasa lufthavne. Makedonien Skopje, Tunesien Enfidha og Monastir, Saudi Arabien Medina og Kroatien Zagreb lufthavne, som virksomheden driver i udlandet, har også afsluttet akkrediteringsprocessen og modtaget et certifikat.

Milas-Bodrum lufthavn betjente 10 million 1 tusind passagerer i de første 401 måneder af dette år.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer