Minister for miljø og urbanisering nævnte ikke Kanal Istanbul i sin budgetpræsentation

der er ingen kanal istanbul i butcepræsentationen af ​​ministeriet for miljø og urbanisering
der er ingen kanal istanbul i butcepræsentationen af ​​ministeriet for miljø og urbanisering

Efter Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur i TBMM-planen og budgetudvalget, nævnte minister for miljø og byplanlægning Murat Kurum ikke Kanal Istanbul i sin budgetpræsentation vedrørende hans ministerium. Efter kritikken af ​​oppositionen om, at projektet blev forladt, sagde institutionen: ”Der er ingen opgivelse fra projektet. Planlægningsprocessen, der skal gøres nu, og VVM-processen skrider frem. Der er ingen tilbageslag, intet problem, ”sagde han.


Institutionen oplyste om arbejdet efter jordskælvet i Izmir i en erklæring, der blev fremsat under budgetforhandlingerne. I erklæringen om, at skadesvurderingsstudierne blev afsluttet i 145 677 bygninger og 737 291 uafhængige sektioner, sagde institutionen, ”I gennemsnit blev 30 procent af de stærkt beskadigede eller ødelagte bygninger i jordskælvet i Izmir bygget mellem 1990-2000, og 70 procent blev bygget før 1990. Vi registrerede ikke nogen nedrivning eller skader i de bygninger, der blev bygget efter 2000 i Izmir. registreret af vores nuværende 9,8 millioner bygninger i Tyrkiet, er der 28,6 millioner hjem. I Tyrkiet er 1,5 millioner, 300 tusind uafhængige enheder nødt til at dreje i Istanbul på en presserende måde, ”sagde han.

"Hvor gik jordskælvspengene hen?" Det henledte opmærksomheden på, at AKPs Nilgün Ök reagerede på kritikken. Ök sagde, ”I løbet af 17 år blev der samlet samlet 147,2 milliarder lire fra jordskælvsafgifter. Der er hidtil brugt 1,21 billioner lira på jordskælvszoner, hvilket er 8,3 gange de indsamlede penge. "Vi laver meget alvorlige udgifter over det centrale budget, ligesom de penge, der blev indsamlet til jordskælvet, gik i stedet."

Tilsynsmyndigheden sagde, at den er klar til at mødes med borgmestrene om bytransformation, og at kommunerne også har autoritet til at afsløre og nedrivning af risikable bygninger til bytransformation. Med hensyn til beskyldningerne om, at AKP købte strandvirksomheder gennem Muğla Tourism Environment Foundation (MUÇEV) på steder, hvor de tabte lokalvalget, sagde institutionen, at MUÇEV ikke var inkluderet uden et udbud, og at loven om offentlige indkøb blev fulgt. (T24)


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer